Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (110/127) > >>

Marduk Draven:

--- Cytat: Xitzpoatztocl w 05 Kwiecień 2017, 18:19:32 ---Siedzący przy bocznym stoliku mężczyzna długo obracał kufel w dłoni, nie mogąc podjąć ostatecznej decyzji. Wkrótce jednak odstawił spokojnym gestem naczynie, włożył płaszcz, dotąd przerzucony swobodnie przez oparcie i za nic nie płacąc po prostu wyszedł. Prosto do teleportu prowadzącego na Valfden.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Zygfryd.:
Już dosyć przesiedziałem w tej karczmie, kiedyś byłem Paldynem gdy orkowie zdobyli większoć kraju przesedłem na ich strone byłem mistrzem areny i dowódcą orkowych najemników w Monterze, jednak ludzie którymi wcześniej dowodziłem wzniecili przeciwko mnie bunt dlatego że nie pozwoliłem im chlać gorzałki i pieprzyć się w  burelach, prawie zginąłem uratowało mnie tylko moje doświadczenie w walce bronią jednoręczną, *wkładając swój miecz do pochwy i zakładając swoją starą zbroje paladyna i nie wiedząc co mnie czeka przechodze przez portal ...

Aldyn:

--- Cytat: Zygfryd de KĂśros w 10 Maj 2017, 09:52:03 ---Już dosyć przesiedziałem w tej karczmie, kiedyś byłem Paldynem gdy orkowie zdobyli większoć kraju przesedłem na ich strone byłem mistrzem areny i dowódcą orkowych najemników w Monterze, jednak ludzie którymi wcześniej dowodziłem wzniecili przeciwko mnie bunt dlatego że nie pozwoliłem im chlać gorzałki i pieprzyć się w  burelach, prawie zginąłem uratowało mnie tylko moje doświadczenie w walce bronią jednoręczną, *wkładając swój miecz do pochwy i zakładając swoją starą zbroje paladyna i nie wiedząc co mnie czeka przechodze przez portal ...

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Elaren:

--- Cytuj --- Po wysłuchaniu historii mężczyzny, naszła mnie wizja nowego życia, bez zastanowienia udałem się w miejsce portalu prowadzącego do Valfden, bez zastanowienia przechodzę przez niego
--- Koniec cytatu ---

Zaidaan:

--- Cytat: Elaren w 09 Październik 2017, 21:10:20 ---

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej