Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Noglimax:
Zmęczony podróżą i walkami, usłyszałem historię jegomościa i postanowiłem przejść przez portal razem z innymi ludźmi w nadziei na lepsze jutro.
Nawaar:
--- Cytat: Noglimax w 19 Marzec 2017, 19:12:36 ---Zmęczony podróżą i walkami, usłyszałem historię jegomościa i postanowiłem przejść przez portal razem z innymi ludźmi w nadziei na lepsze jutro.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Fałat:
Szukając nowych wrażeń ,erwowo rozglądając się przeszedł przez portal.
Zaidaan:
--- Cytat: Fałat w 02 Kwiecień 2017, 11:16:37 ---Szukając nowych wrażeń ,erwowo rozglądając się przeszedł przez portal.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Xitzpoatztocl:
Siedzący przy bocznym stoliku mężczyzna długo obracał kufel w dłoni, nie mogąc podjąć ostatecznej decyzji. Wkrótce jednak odstawił spokojnym gestem naczynie, włożył płaszcz, dotąd przerzucony swobodnie przez oparcie i za nic nie płacąc po prostu wyszedł. Prosto do teleportu prowadzącego na Valfden.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej