Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Fenfral:
Wykorzystując to że wszyscy słuchali opowieści tajemnicza
postać postanowiła przejść przez wrota nie zauważona.
DarkModders:
--- Cytat: Fenfral w 05 Sierpień 2016, 20:17:29 ---Wykorzystując to że wszyscy słuchali opowieści tajemnicza
postać postanowiła przejść przez wrota nie zauważona.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Zaidaan:
Po usłyszeniu opowieści ruszył do tego przedziwnego teleportu, patrzył na niego z ciekawością, ale również ze strachem.
- Oh, czyli to tu, cóż nie mam nic do stracenia, niech Ellmor mi pomoże.- Wtem chwiejnym krokiem wszedł do teleportu aby tam rozpocząć nowe życie i poszukać ciekawych zleceń i przygód.
Aldyn:
--- Cytat: Emerick w 06 Sierpień 2016, 15:43:29 ---Po usłyszeniu opowieści ruszył do tego przedziwnego teleportu, patrzył na niego z ciekawością, ale również ze strachem.
- Oh, czyli to tu, cóż nie mam nic do stracenia, niech Ellmor mi pomoże.- Wtem chwiejnym krokiem wszedł do teleportu aby tam rozpocząć nowe życie i poszukać ciekawych zleceń i przygód.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Seth:
Nic mnie już tutaj nie trzyma. Czas poszukać nowych przyód w innym świecie. Przeszedłem przez teleport.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej