Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Dragosani:
--- Cytat: Morrigan w 24 Grudzień 2015, 00:31:55 ---Zamknęłam oczy. Pomyślałam o swoim dotychczasowym życiu. O pożarze. To mógł być koniec... Ale co jeszcze miałam do stracenia? Wzięłam głęboki oddech. Otworzyłam pełne nadziei oczy i weszłam w portal - ku zapomnieniu, stając twarzą w twarz z nieznanym.
--- Koniec cytatu ---
Zostałaś przyjęta do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Yarig:
Stanąłem przed portalem. Trochę się bałem, bo w to co zasłyszane w karczmie, nie musi być prawdą, ale to jest doskonały sposób, by uciec przed goniącymi mnie bandytami. Popatrzyłem na rodzinny srebrny sygnet z czaszką i przekroczyłem portal.
Mam tylko nadzieję, że to coś nie rozerwie mnie na strzępy.
Dragosani:
--- Cytat: Kaczmar w 25 Grudzień 2015, 15:01:55 ---Stanąłem przed portalem. Trochę się bałem, bo w to co zasłyszane w karczmie, nie musi być prawdą, ale to jest doskonały sposób, by uciec przed goniącymi mnie bandytami. Popatrzyłem na rodzinny srebrny sygnet z czaszką i przekroczyłem portal.
Mam tylko nadzieję, że to coś nie rozerwie mnie na strzępy.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Ramirez-Krzaczasty:
Gdy bard skończył opowiadać rzuciłem, mu parę monet i odszedłem w stronę portalu.-To może być moja jedyna szansa- mówiłem sobie w duchu całą drogę.
Melkior Tacticus:
--- Cytat: Ramirez z Myrtany w 29 Grudzień 2015, 10:53:36 ---Gdy bard skończył opowiadać rzuciłem, mu parę monet i odszedłem w stronę portalu.-To może być moja jedyna szansa- mówiłem sobie w duchu całą drogę.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej