Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (88/127) > >>

Aldyn:

--- Cytat: Olrik w 21 Listopad 2015, 19:54:40 ---Olrik z trudem zatrzymał się tuż przed portalem. Czuł na swych plecach dwie pary rąk, pchające go naprzód. Próbował walczyć i szarpać się, ale napastnicy byli silniejsi. Ustąpił i został wepchnięty wprost do teleportu.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Gestat:
Mężczyzna widząc ze nieznajomi ludzie przechodzą przez portal, postanowił iść za nimi.

Dragosani:

--- Cytat: Gestat w 11 Grudzień 2015, 16:49:30 ---Mężczyzna widząc ze nieznajomi ludzie przechodzą przez portal, postanowił iść za nimi.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Janus691:
Ryzyk-Fizyk. Pomyślał mężczyzna i wszedł do portalu.

Morrigan:
Zamknęłam oczy. Pomyślałam o swoim dotychczasowym życiu. O pożarze. To mógł być koniec... Ale co jeszcze miałam do stracenia? Wzięłam głęboki oddech. Otworzyłam pełne nadziei oczy i weszłam w portal - ku zapomnieniu, stając twarzą w twarz z nieznanym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej