Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Rodred:
Uśmiechnął się półgębkiem szczęśliwy ze zostawia to życie za sobą. Wstaje, naciąga kaptur na głowę i rusza do portalu. Przechodzi przez niego skrycie by ci co mogli by chcieć go dorwać, już nigdy nie wiedzieli gdzie.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Hizenhawer w 09 Styczeń 2015, 00:40:15 ---Uśmiechnął się półgębkiem szczęśliwy ze zostawia to życie za sobą. Wstaje, naciąga kaptur na głowę i rusza do portalu. Przechodzi przez niego skrycie by ci co mogli by chcieć go dorwać, już nigdy nie wiedzieli gdzie.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Fenron:
Nie mam wyjścią. Muszę uciekać tam gdzie mnie nie znajdą!
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Fenron w 10 Styczeń 2015, 18:34:15 ---Nie mam wyjścią. Muszę uciekać tam gdzie mnie nie znajdą!
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Gabos:
Dopijając piwo podniósł wzrok i przeszył nim gości w karczmie. Z mlaskiem odstawił kufel powoli wstając z ławy. Udał się w kierunku portalu poprawiając pas u spodni. Obejrzał się za siebie, wytarł brodę rękawem i pewnym krokiem wszedł w portal rzucając :
- "Zobaczmy, co my tu mamy.."
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej