Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (64/127) > >>

Rodred:
Uśmiechnął się półgębkiem szczęśliwy ze zostawia to życie za sobą. Wstaje, naciąga kaptur na głowę i rusza do portalu. Przechodzi przez niego skrycie by ci co mogli by chcieć go dorwać, już nigdy nie wiedzieli gdzie.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Hizenhawer w 09 Styczeń 2015, 00:40:15 ---Uśmiechnął się półgębkiem szczęśliwy ze zostawia to życie za sobą. Wstaje, naciąga kaptur na głowę i rusza do portalu. Przechodzi przez niego skrycie by ci co mogli by chcieć go dorwać, już nigdy nie wiedzieli gdzie.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Fenron:
Nie mam wyjścią. Muszę uciekać tam gdzie mnie nie znajdą!

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Fenron w 10 Styczeń 2015, 18:34:15 ---Nie mam wyjścią. Muszę uciekać tam gdzie mnie nie znajdą!

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Gabos:
Dopijając piwo podniósł wzrok i przeszył nim gości w karczmie. Z mlaskiem odstawił kufel powoli wstając z ławy. Udał się w kierunku portalu poprawiając pas u spodni. Obejrzał się za siebie, wytarł brodę rękawem i pewnym krokiem wszedł w portal rzucając :

- "Zobaczmy, co my tu mamy.."

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej