Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (48/127) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Leiran w 18 Sierpień 2014, 21:32:32 ---Siedzę spokojnie w karczmie dopijając kufel piwa. Może jednak przejdę przez ten portal... Po ostatecznym rozważeniu wszystkich za i przeciw w końcu decyduję się na przejście.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Gornus:
Po nudnych godzinach spędzonych w karczmie, Gornus w końcu wstał i postanowił rozpocząć swoją wspaniałą przygodę, wyszedł z karczmy i wolnym kroczkiem poszedł do portalu, nadal nie wiedząc co go czeka po drugiej stronie, oraz nie wiedząc czy sobie poradzi nie mając doświadczenia w tych sprawach.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Gornus w 21 Sierpień 2014, 12:59:52 --- Po nudnych godzinach spędzonych w karczmie, Gornus w końcu wstał i postanowił rozpocząć swoją wspaniałą przygodę, wyszedł z karczmy i wolnym kroczkiem poszedł do portalu, nadal nie wiedząc co go czeka po drugiej stronie, oraz nie wiedząc czy sobie poradzi nie mając doświadczenia w tych sprawach.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Croy:
Siedząc i popijając zimne piwo z drewnianego kufla, bacznie słuchałem opowieści starcza. To o czym mówił... mogłem zacząć żyć od nowa. W nowym miejscu, w nowym świecie, o nowych zasadach. Właśnie dopiłem piwo i miałem zamówić kolejne gdy do karczmy wbiegł posłaniec. Wszyscy go wysłuchali włącznie ze mną. Od razu zerwała się masa chętnych. Swoją drogą, czemu nie? Ochocze, lecz bez widocznego entuzjazmu wszedłem do portalu.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Croy w 23 Sierpień 2014, 18:31:21 ---Siedząc i popijając zimne piwo z drewnianego kufla, bacznie słuchałem opowieści starcza. To o czym mówił... mogłem zacząć żyć od nowa. W nowym miejscu, w nowym świecie, o nowych zasadach. Właśnie dopiłem piwo i miałem zamówić kolejne gdy do karczmy wbiegł posłaniec. Wszyscy go wysłuchali włącznie ze mną. Od razu zerwała się masa chętnych. Swoją drogą, czemu nie? Ochocze, lecz bez widocznego entuzjazmu wszedłem do portalu.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej