Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Aaria Kruczowłosa:
Wcale ładna kobieta - średniego wzrostu brunetka podeszła do portalu. A więc to ma być moje wybawienie. Tutaj nie mam już czego szukać. Lekko się jeszcze wahała, jednak przeszła przez portal.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: DarkShark w 28 Czerwiec 2014, 20:03:45 ---Wcale ładna kobieta - średniego wzrostu brunetka podeszła do portalu. A więc to ma być moje wybawienie. Tutaj nie mam już czego szukać. Lekko się jeszcze wahała, jednak przeszła przez portal.
--- Koniec cytatu ---
Zostałaś przyjęta do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Eltharias:
Po tygodniach wędrówki wychudzony i głodny, w obszarpanej koszuli i owrzodziałych stopach słaniając się z wycieńczenia dotarł do miejsca, które znał. Tak, był już tutaj. Samotny portal wiodący do nowego świata.
ÂŚwiata który znał, pamiętał i w którym przed laty mieszkał. Porwani i więziony zerwał kajdany i uciekł. Przebył pół świata żywiąc się tym co zdołał znaleźć, można powiedzieć, że w pewnym sensie zdziczał, ale nie na tyle by zatracić się w tym szaleństwie.
-Wróciłem.. - powiedział tylko i przekroczył portal z nadzieją zastania wyspy taką jaką została przed laty.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Eltharias Rotff w 29 Czerwiec 2014, 11:28:41 ---Po tygodniach wędrówki wychudzony i głodny, w obszarpanej koszuli i owrzodziałych stopach słaniając się z wycieńczenia dotarł do miejsca, które znał. Tak, był już tutaj. Samotny portal wiodący do nowego świata.
ÂŚwiata który znał, pamiętał i w którym przed laty mieszkał. Porwani i więziony zerwał kajdany i uciekł. Przebył pół świata żywiąc się tym co zdołał znaleźć, można powiedzieć, że w pewnym sensie zdziczał, ale nie na tyle by zatracić się w tym szaleństwie.
-Wróciłem.. - powiedział tylko i przekroczył portal z nadzieją zastania wyspy taką jaką została przed laty.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
lets:
Dopiłem piwo, założyłem kaptur i śmiało ruszyłem w stronę portalu. Wiedziałem że to ostatnia szansa, wkroczyłem w portal pełen wiary w lepsze jutro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej