Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (41/127) > >>

Nocturn:
Nocturion okrył się czarnym płaszczem, po czym przeszedł przez portal prowadzący do Valfden.

//Przyjęty

TheMo:
Wstawiony już Themo przysłuchiwał się opowieściom o portalu i innym świecie. Przechylił butelkę gorzały do ust. Była już pusta. Tak jak jego kieszenie.
-A może za tym portalem czeka mnie lepsze życie? Bo gorzej być nie może. Prawda?
Karczmarz popatrzył na niego z ukosa. Oczekiwał zapłaty za wypite trunki. Gdy Themo zauważył, że ktoś zagaduje barmana wymknął się chwiejnym krokiem z karczmy. Postanowił udać się do tego portalu.
Stał przed nim. W jego głowie toczyła się burza myśli. Zostawić swoje życie i zacząć nowe, czy próbować wszystko poukładać? Stwierdził, że musi to przemyśleć na trzeźwo. Gdy chciał się odwrócić, potknął się i wpadł do portalu.

//Przyjęty

DarkModders:
- Stojąc w miejscu po prostu się cofamy. Nie zamierzam więc czekać. Wyruszam natychmiast. - powiedziałem na głos. Przyjrzałem się jeszcze chwilę portalowi i wkroczyłem w niego.

//Przyjęty

Lord21:
- Ja tam wchodzę, może być ciekawie. - odrzekł mężczyzna po czym podszedł do portalu. Po krótkiej chwili wahania zrobił krok do przodu wchodząc w magiczne wrota.

//Przyjęty

Emillord2000:
Jak Dołączyć do gry ???

//Przyjęty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej