Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Vigo:
Vigo nie patrząc na nikogo spokojnym krokiem szedł w stronę portalu. Nie zatrzymując się przeszedł na drugą stronę...
Przyjęty
Besidtha Avolis:
Spróbuję... - pomyślałam i przeszłam przez portal.
Przyjęta
Gordian Morii:
--- Cytat: Vermont w 20 Październik 2010, 23:08:05 ---Ale nikt w karczmie nawet nie dostrzegł mnie, jak zwykle osamotnionego- cichej skrytej i szarej postaci w kapturze. Zrezygnowany po kolejnym straconym dniu, odstawiłem niedopity kufel piwa, pozostawiłem karczmarzowie resztke moich oszczędnośći. I wyjmując spod stołu mój wysłużony łuk. Poszedłem bez słowa, tylko gdzieś w głębi pomyślałem- zmarnowałem już tyle życia, a jeśli mam zmarnować więcej to napewno nie siedząc na tyłku- ruszyłem, bo wiedziałem że gorzej nie będzie
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Vigo w 21 Październik 2010, 09:37:39 ---Vigo nie patrząc na nikogo spokojnym krokiem szedł w stronę portalu. Nie zatrzymując się przeszedł na drugą stronę...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Besidtha Avolis w 21 Październik 2010, 11:39:25 ---Spróbuję... - pomyślałam i przeszłam przez portal.
--- Koniec cytatu ---
Witamy
Mogul:
Nie mam wyboru muszę tam uciec
Tutaj prędzej czy później znajdą mnie i zabiją
ÂŻegnaj stary świecie!
Mówiąc to średniej wielkości mężczyzna wszedł do portalu.
Przyjęty
masatschusets:
Leżąc pod stołem, usłyszałem że wszyscy przechodzą przez portal. Podpierając się lekko o krzesło wstałem i chwiejnym lecz pewnym krokiem podążyłem za nimi.
Przyjęty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej