Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dubbing
Robben:
//www.youtube.com/watch?v=m5d1vvXm1a4//www.youtube.com/watch?v=E0KrYQc7jyI//www.youtube.com/watch?v=MTT9c50zZvk//www.youtube.com/watch?v=a539ksFJOBE
Sajan:
Jak dla mnie dubbing jest ok, tak poza dubbingiem przyczepił bym się facjaty tego Knuta, strasznie rozmazana..no dobra, ale wracając do tematu, nie pasuje mi tutaj ten głos Orka, w gothic 3 było to lepiej zrobione..było czuć, że to ork jednak, a nie zwykły facet, a jak usłyszałem Diega to aż przypomniał mi się stary, dobry gothic 1 czy 2..Ale nawiasem mówiąc, walka jest beznadziejna..
Robben:
Jest nieźle, ale głos orka do kitu. Tak mają gadać orkowie, jak ludzie? W tej kwestii CD Projekt się nie popisał, niestety. Bardziej jednak przeraża mnie ta wydajność, bo tnie się niemiłosiernie. No i jeszcze jak postacie rozmawiają, to nie widać, aby ruszali ustami (przynajmniej jak jest dyskusja z Diegiem). System walki rzeczywiście lipa - za szybko są wyprowadzane ciosy, animacja zostaje przerywana natychmiast i od razu pojawia się następna. O.o To już w G3 jest lepiej...
bemol05:
Głos Diego przywodzi na myśl "prawdziwe" Gothiki. Bezimienny może być, ale głosy tatuśka wybranki bohatera i orka są już słabe.
Ponurak:
No nie dość, że dowalili takie wymagania to Diego jeszcze nie kłapie dziobem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej