Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dubbing
Sajan:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=52875 - nowe próbki głosów z polskiej wersji ;]
No i opóźniona została premiera na PS3.
Patty:
Głos Xardasa świetny, bardzo mi się z serią Gothic kojarzy. Aż przyjemnie posłuchać tego chrapliwego głosu.
Za to nowego bohatera jest szczerze mówiąc, wg. mnie do dupy. Zupełnie czego innego oczekiwałem. A dostajemy lekki, rześki głos, który nijak mi się z postacią kojarzy.
Rhobar III to po prostu Bezimienny, a tu dubbing zawsze stał na wysokim poziomie. Tyle ode mnie.
bemol05:
Głosy Rhobara III (czyli Bezimiennego) i Xardasa jak zwykle świetne, co do głosu nowego Bezimiennego, to jest to raczej bohater w innym typie niż stary dobry Bezi, po jego wyglądzie widać trochę cwaniactwo, więc i jego głos jest bardziej luzacki.
Robben:
Głos nowego bohatera może nie jest tak świetny, jak Xardasa i Bezimiennego, ale i tak jest nieźle. Kopczyński dobrze sobie radzi z podkładaniem głosów w grach. Zresztą nowy Bezimienny to wsiok, więc po co mu lepszy głos? ;]
Isentor:
Mnie tam nie przeszkadza, jestem przyzwyczajony. W końcu to głos Alistaira z Dragon Age.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej