Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Książki, czasopisma, gazety...
PREEzess:
Arthas...o czym jest książka "ÂŚwięta Krew ÂŚwięty Grall"? Zaciekawił mnie tytuł. Więc co do tamatu to ja nie bardzo lubie czytać ale teraz aktualnie czytam powieści z gier Blizzarda - StarCraft, Warcraft i Diablo.
Z czasopism to uwielbiam CD-A bo niedość, że są tam pełne wersje gier to na dodatek jest dział "Na Luzie" i na płytach są bonusy które uwielbiam. Lektur też nie lubie ale przycztałem chyba jedną całą - Quo Vadis. Fajnie sie to czyta.
Isentor:
--- Cytat: PREEzess ---Arthas...o czym jest książka "ÂŚwięta Krew ÂŚwięty Grall"?
--- Koniec cytatu ---
Książka ta mówi o rodzie Jezusa Chrystusa, jego żonie dzieciach itp. sprawach. ÂŚwiętym Grallem nie jest kielich z krwią tylko potomek Chrystusa. (tą akurat czytałem)
Seth:
Książka
Nigdy nie czytałem lektór itp... najwyżej streszczenia a książek i tak nie ruszam bo mnie do nich nie ciągnie
Czasopisma
Kupowałem Cd Action ale niedawno zaprzestałem teraz najwyżej zakupuje Extra gre czy cuś w tym stylu.
Visor:
Jeśli chodzi o książki preferuje raczej sensacyjne a oto moje ulubione:
-Czerwony Alarm(Alister Maclean)
-Reqiem dla króla zbrodni(Serge Jacqemard)
-ÂŚmierć na mecie(Serge Jacqemard)
-Pochodnia zemsty(Keneth Goodart)
-Jeśli Zabijam(Serqe Jacqemard)
-Złote Wrota(Alister Maclean)
A jeśli chodzi o Czasopisma itp to lubiałem czytać Secret Service i Reset ale one już nie istnieją. Z aktualnych czasopism o grach czytam CDA.
Insiderth:
Książki:
-Wszystkie części Harrego Pottera.
-Wszystkie części Władcy Pierściemi.
Czasopisma:
-Komputer świat
-Brawo Sport
-Play PC
No i to chyba tyle. Bardzo lubie czytać to wszystko co wymieniłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej