Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Książki, czasopisma, gazety...
Metztli:
Moje ukochne książki to:
- Seria Niefortunnych Zdarzeń jak narazie wyszło 12 częsci. Bł? film na podstawie pierwszych 3 części ale był cienki.
- Chemia śmierci- ciekawa, mroczna warto przeczytać
-Kroniki II kręgu (Tkacz iluzii, Kamień na szczycie, Piołun i miód, i jeszcze jeden tytuł ale nie pamiętam)
-Harry Potter (standartowo)
A czasopisma to Bravo, Bravo Girl, Twist i takie tam głupoty które czytają przeważnie dziewczyny...
Deft:
Książki:
Ja z książek tylko czytam rzeczy ezoteryczne lub takie rzeczy jak biblia szatana itp. W życiu nie przeczytałem żadnej lektury szkolnej. Zawsze czyta mi syntezator lub film wypożyczę.
Czasopisma
Czasami czytam ale teraz je rzadko kupuje bo żal mi jest wydać na to kasy.
DeadFish:
Ja od niedawne regularnie kupuje CDA...kiedyś kupowałem ENTERA, ale szybko mi się znudził, gdyż to pismo jest dla ludzi którzy wiedzą o kompach bardzo mało...jeżeli teraz mialbym kupować pismo o kompach to kupowałbym chipa
MenThor:
Książki:
Różnie mam z tym czytaniem. Raz ciągle czytam coś a raz nic. Lektury zwykle czytam. Pan Tadeusz nawet był spox. Z "nie lektór" lubię książki fantasy np. "Hobbit: i "Władca Pierścieni".
Czasopisma:
Rzatko kpuje. Troche mi żal kasy, ale jak już mam kupić to tylko CDA. Jest to świetna gazeta, w której są świetne recenzje, pełne wersje gier i duuużo humoru (gamewalker, na luzie, action redaction)
Piotro USSJ:
Książki:
Ja przymusowo czytam lektury, no a poza tym lubię czytać powieśći fantastyczne takie jak Hobbit, Eragon (Za Władcę Pierścieni jakośnie mogę się zabrać ). No oczywiście czytam Harrego Pottera i wiele innych.
W najbliższym czasie mam zamiar przeczytać Kod Leonarda Da Vinci oraz Bezsenność Kinga.
Czasopisma:
No to ostatnio nie kupuję żadnych pism. Ostatnio kupowałem CDA oraz Clicka. Jakiś czas temu (ok. roku )
kupowałem pisma z figurkami Władcy Pierścieni firmy Games Workshop.
Jeśli czasopismem można nazwać komiks to mam ich całą masę. Od Kaczora Donalda przez Gwiezdne Wojny, po Dragon Ball. Po prostu bardzo lubię je czytać i podobają mi się bardziej od książek (Oczywiście zależy jakia książka i jaki komiks ).
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej