Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Książki, czasopisma, gazety...
Daedagor:
Ksiązek to nie lubie czytac ale lubie tylko czytac sała serie Harrego Pottera
A czasopism to juz nie zbieram kiedys zbieralem Komputer świat gry ,
Cd-Action i Twój Niezbednik.
Arkhan:
Ksiązki
Nie przepadam za książkami. Przeczytałem parę lektur szkolnych, aczkolwiek czytam przeważnie streszczenia. Z ciekawszych lektur zaliczę Chłopcy z placu Broni, Ten Obcy, etc.
Czasopisma
Do niedawna kupowałem KÂŚGRY, dziś nie czytam tego pisma. Od czasu do czasu zdarza mi się kupić CD-Action, ze względów różnych, a tu raz recenzja jakiejś fajnej gry, czy to demko najnowszej produkcjci bądź pełna wersja jakiegoś hitu. CD-a kupuje bardziej dla samego czasopisma, jest obszerne, szczególnie teraz nr 12 z plakatem g3 wielkości ośmiu kartek A4 :D. Baaardzo dawno czytywałem Kaczora Donalda ;].
Zastanowię sie nad ciągłym kupowaniem CD-A ;].
Z wyrazami szacunku...
Cesc:
Książki
Nie przepadam za książkami, ale kilka utworów przeczytałem. Wymienie moje ulubione:
Forrest Gump - bowiem jest ona ciekawa, zabawna, czasami poważna.
Władca Pierścieni - kto by nie lubiał tak ciekawej książki, bogatej w wszechstroną przygode.
Gazety:
Kupuje sporo gazet, najczęściej są to gazety mające związek z komputerami. A więc kupuje:
Click!-dla mnie najlepsza gazeta jeżeli chodzi o informacje ze świata gier.
Niezbędnik- ze względu na programy na płytce.
Komputer ÂŚwiat- ciekawa gazeta, ciekawe rzeczy tam piszą.
PC Format- także ciekawe rzeczy tam piszą.
Komputer ÂŚwiat Ekspert- to samo co przy pC Formacie...
BravoSport- czytuje to od dawien dawna. Ze wględu na na kilka rzeczy: artykuły ciekawe, wywiady, plakaty.
Kiedyś kupowałem:
Kaczor Donald, Gigant, CD-Action, Piłka Nożna.
To by było na tyle...pozdrawiam.
Sir_William:
Książki
Bardzo podoba mi się książka Znaczy Kapitan, która zaskarbiła sobie u mnie na uznanie. Już będąc w młody wieku 3 - 4 klasa przeczytałem Adama Mickiewicza - Dziady, ponieważ nie lubię i nie lubię takich książek na dzieci.
Czasopisma
Nie uchronię się przed CD-Action, gdyż mam prenumeratę do domu od (bodajże) dwóch lat. Innych nie czytam. Po za tym przeglądam fora oraz czytam artykuły na wortalach internetowych.
Aurora:
KSIÂĄÂŻKI. Najbardziej lubie literaturę fantasy. Oto moje ulubione:
1. Wiedźmin A. Sapkowskiego
2. Harry Potter
3. Władca Pierścieni oraz Hobbit
4. Eragon i Najstarszy
Podobał mi się jeszcze Kod Leonarda i Anioły i Demony.
Jeśłi chodzi o czasopismo to jedyne jakie kupuje czasem to CD-A.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej