Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdzie jesteście?
Pabloo:
Uważaj bo oko Ismord'a patrzy ;/
Przestań offtopować. Daruj sobie tego typu postu, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
Isentor:
--- Cytat: Krypto w 14 Maj 2010, 21:58:20 ---A co uważasz o takiej zabawie RPG czyli każdy gracz ma miasto, a w drugiej postać no i na różne sposoby gra w Gothica ale poprzez pisanie i obrazki?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz taka gra nawet powstała. Niektórzy userzy zostali zaproszeni do beta testów. Ale projekt jakoś został wstrzymany. Za mało chętnych. Gra polega na rozbudowie, kolonizacji i zdobywaniu miast.
http://i39.tinypic.com/rvy4qu.jpg
--- Cytat: Mr. Doctor Zieelarz w 14 Maj 2010, 22:07:24 ---Krypto wymagasz zbyt wiele. TG upada... i każdy serwis o Gothicu upadnie gdyż ta seria jest przy wymarciu... Gothic to nie np Call of Duty czy Diablo.
--- Koniec cytatu ---
Synek, nie ma takiego bicia.
--- Cytat: Mr. Doctor Zieelarz w 14 Maj 2010, 22:46:16 ---A skądże w cale tak nie myślałem ,po prostu lepiej dałby sobie z tym spokój ,znając Is'a to na pewno nic nie zrobi chyba że będzie miał dobry dzień.
--- Koniec cytatu ---
To, że nie mam czasu bo mam życie prywatne, studia i inne obowiązki poza tym żeby wyrzucić śmieci nie znaczy, że mam TG w dupie.
Krypto:
Isentor...
Gra upadła, to wielka szkoda ale możemy to zrobić bez mechaniki czyli poprzez zwykłe pisanie i zamieszczanie różnych obrazków. Na papierze (a raczej w jakimś temacie) ustalimy co każdego dnia się odejmie, co dostanie, a reszta jak dyplomacja i rozbudowa czy wojsko będzie zależeć od graczy.
A drugi projekt to prowadzenie postaci... To wymaga jedynie dobrego i aktywnego moderatora tematu, który ustali fabułę i wydarzenia.
Prościej niż tworzenie gry, a im bardziej proste tym szybciej zrobimy i łatwiej się to poprowadzi.
Anv:
Jak mówię RPG z postaciami jest, jeśli chcesz - zapisuj się.
A o takim projekcie bardziej "strategicznym", nie wiedziałem, ale jest interesujący.
Krypto:
Tak, dobrze.
Jednak zrobię jakiś projekt tego co mówię i tutaj dam w najbliższych dniach. Trzymajmy się Gothica to i fani tego może chętniej w tym będą ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej