Niechce tutaj sie wychwalac, ale w chwili obecnej nieznam innej, strony, która posiadałaby taką ilośc artykułów poświęconych Gothic 3
Ja uważam inaczej. Poza tym przydało by się trochę samokrytyki.
A co do Forum to cały czas ukazuje mi się mi się błąd z napisaem: Too many connections czy jakos tak, jak pokaże mi się ponownie napewno dam screena, poza tym lepiej jakbyście załatwili sobie nowy serwer i dali teog shoutboxa, bo bez niego jest tak jakoś mdławo. Sorki że napisałem o Forum ale trzeba było napisac.
Sprawa, z przeciążeniem sqla była już omawiana. Serwer będzie nowy, a jak narazie jako oficjalna strona nie możemy sobie go zmieniać od tak. Nowy dedyk jest już zakupiony...
apropo modyfikacji, ponieważ opisy tych wszystkich modyfiakcji są tak małe że nawet nie opłaca się ich otwierac, poza tym ten redkator mądrala dał bardzo dużą czcinke żeby nie było że mało napisał, jakby było małą czcionką były by 3 linijki w arcie o Gothic Strike.
Na stronie znajdują się przede wszystkim opisy krótkich modyfikacji. Artykuł o Gothic Strike jest krótki, ponieważ sam mod wprowadza jedynie innowację związaną z nowymi pancerzami oraz karabinami - w tym wypadku nie ma o czym się rozpisywać! Poza tym popatrz sobie choćby o artykuł o Diccuricu czy "Czasie Zapłaty".
Na chwilę obecną nie ma sensu rozbudowywać tabeli z modami, ponieważ w planach mamy stworzenie osobnego sumplementu w całości poświęconego modyfikacjom gier Gothic. Obecnie trwają pracę nad biuletynem, redesigem strony noi wdrażaniu nowych innowacji w kod portalu.
Poza tym nadenty ton Twojej wypowiedzi, wyraźnie sugeruje jakbyś był oburzony niektórymi błędami na naszej stronie . Bez przesady, jesteśmy tylko hobbystami i nikt nam nie płaci za prowadzenie strony.
Artykułów dotyczących Gothic'a III jest sporo, jednak mogło by być więcej. W końcu to Oficjalna polska strona.
Przedstawię Ci idee oficjalnych stron: Mają one przede wszystkim serwować podstawową dawkę informacji o danej tematyce. Podstawowe informacje o G3 mamy, co nie oznacza oczywiście że nie będą dodawane nowe.
A że nikt tam nie wchodzi, to inna sprawa...
No niestety wszyscy zainteresowani olali sprawę. Już niejednokrotnie uzasadniałem brak shout boxa na naszym forum - techniczne ograniczenia narzucone poprzez CDP i nic na to nie poradzę. Zrobiłem to co, było w mojej mocy czyli IRC. Wielu użytkowników poparło inicjatywę z ircem niestety wszyscy olali sprawę, nie docenili starań i nadal narzekają na brak SB .
Jasne jest, że biorę pod uwagę fakt iż na chwilę obecną nie możliwe jest zapewnienie ciągłego ruchu na naszym ircu ale przecież można organizować forumowe spotkania...
Co do artykułów - ktoś tu chyba myśli, że jesteśmy swojego rodzaju gazetą z profesjonalną redakcją. Artykuły są skrupulatnie dodawane, lecz jestem pewien że zawsze znajdą się Ci którzy będą narzekać na ich "znikomą ilość". Popatrzcie sobie na naszą stronę i porównajcie ilość artykułów z innymi fansajtami. Oczywiście nic nie sugeruję, jednak sądzę że ich ilość nie jest aż tak znikoma.
Poza tym, może zamiast narzekać na brak artów ktoś spróbuje coś napisać dla strony? Może Ty Stinkfist, chciałbyś napisać coś dla Gothic.gram.pl bo przecież ten "mondrala", redaktor wykonuje swą pracę na odwal? Może ktoś jeszcze weźmie przykład z
m9206 i zasugeruje swą pomoc dla Tawerny Gothic, zamiast tylko smęcić?
Dziękuję,To wszystko co miałem do powiedzenia...