Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (67/69) > >>

Lucas Paladin:
Co do artykułów, to jestem w stanie wprowadzić korekty. Isu musi tylko zrobić coś z UTF, bo niestety nie ma polskich znaków w artach, akurat strefa Gothic od 1 do NK nie będzie żadnym problemem, można by napisać jeszcze coś innego, takiego mniej "oficjalnego", idealnym przykładem jest chociażby tekst nt. Różnic wprowadzonych w dodatku do Gothic 2.

Isentor:

--- Cytat: Morean w 26 Styczeń 2014, 20:11:48 ---Co do artykułów, to jestem w stanie wprowadzić korekty. Isu musi tylko zrobić coś z UTF, bo niestety nie ma polskich znaków w artach, akurat strefa Gothic od 1 do NK nie będzie żadnym problemem, można by napisać jeszcze coś innego, takiego mniej "oficjalnego", idealnym przykładem jest chociażby tekst nt. Różnic wprowadzonych w dodatku do Gothic 2.

--- Koniec cytatu ---
Sprawa kodowania jest taka, że kodowanie jest poprawne, dane zapisane w bazie są błędne. Dlatego trzeba to ręcznie poprawiać. Część poprawiliśmy, a cześć nie. Stara sprawa z usmażonym dyskiem twardym w serwerowni i nieudolnym adminem, który ustawił backup w złym kodowaniu dla MySQL przez co we wszystkich bazach danych wywaliło polskie znaki w ostatnim przed awarią backupie. Dobra wiadomość jest taka, że ten hosting już nie istnieje i nie mamy tam strony.

Thor ibn Odyn Grom:
Według mnie głosowanie w ankietach powinno być pod wypowiedzią pytajacego. Bo ją jestem tu nowy i właśnie tam szukałem.Albo niech będzie specjalny dział z ankietami.

Nocturn:

--- Cytat: Talia w 25 Styczeń 2014, 19:54:51 ---Może bym proponował poprawić te artykuły, które jeszcze nie zostały poprawione na stronie głównej jak na przykład:
http://tawerna-gothic.pl/gothic/bogowie-197.html

I może warto by skupić się na modyfikacjach promowaniu moddingu, czy może tworzenie podobnych rzeczy jak dawniej: "weekend z modem" no chyba ze już wszystko opracowane a nic nowego się nie pojawia w ogóle no to wtedy nie wiem... Z pewnoscią trzeba by wprowadzić trochę życia dla twardych, hardych fanów Gothica...

--- Koniec cytatu ---
Od dłuższego czasu pracuję nad tym, jednak jest to bardzo czasochłonny proces.

dafort:
Ogolnie syf i padaka sie tu zrobila. Pamietam czasy kilka lat temu az strach bylo napisac cos nie na temat, a teraz offtop to chleb powszedni. A te nagrody w profilach wygladaja jak bombki na choince i forum kojarzy sie z czyms typu sweet-brokacik. Ogolnie rozumiem, ze mniej userow, a i konkurencja dosc silna, ale szkoda tych casow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej