Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (68/69) > >>

Robben:

--- Cytat: dafort w 08 Marzec 2014, 22:59:08 ---Ogolnie syf i padaka sie tu zrobila. Pamietam czasy kilka lat temu az strach bylo napisac cos nie na temat, a teraz offtop to chleb powszedni. A te nagrody w profilach wygladaja jak bombki na choince i forum kojarzy sie z czyms typu sweet-brokacik. Ogolnie rozumiem, ze mniej userow, a i konkurencja dosc silna, ale szkoda tych casow.

--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się z tym poniekąd. Ja nie wiem, gdzie ten syf dokładnie jest, bo nie przeglądam tematów (wiem, że tylko w temacie offtop jest bałagan, ale tam chyba wolno pisać byle co jak sama nazwa wskazuje), jednak z tymi nagrodami w profilach to rzeczywiście wygląda to jak choinka. Niezbyt pięknie wygląda to estetycznie. Bardziej podobał mi się dawny wygląd profili bez tych kolorowych malowideł. Było bardziej przejrzyście.

GaroK:
Moim zdaniem przydałoby się forum przebudować od nowa. Ten czarny kolor mnie jakoś dziwnie odpycha, nie ma tapety, tylko to coś na górze, funkcje do dupy, siedząc na tym forum a siedząc na tamtym, czuje się tutaj tak(nie wiem, k to moje bogate słownictwo) ''śmieciowo''?. Jesteśmy (wg wikipedii) oficjalną polską stroną, a mimo to tamci mają większe branie.

Kasy to trochę kosztuje, ale zdecydowanie jakieś większe zmiany i modyfikacje na forum by się przydały.

Rakbar Nasard:
Wydaje mi sie, że Isentor powinien zrobić jakiś nowy portal poświęcony Risenowi 3, żeby na jego popularności zebrać na to forum nowych użytkowników. Poza tym redaktorzy powinni uzupełniać stronę, newsy powinny być na bieżąco. Od tej strony portal zastygł.

A szata graficzna wydaje mi się ok.

Pesto:
Witam,

jak dla mnie to najbardziej brakuje downloadu. ÂŻeby można było ściągać pliki bez problemu. Może warto nad czymś takim pomyśleć. Tak poza tym wszystko jest dobrze.

Koloryzacja Włosów Wrocław ul. ÂŁokietka

Isentor:

--- Cytat: Pesto w 17 Kwiecień 2015, 12:50:59 ---Witam,

jak dla mnie to najbardziej brakuje downloadu. ÂŻeby można było ściągać pliki bez problemu. Może warto nad czymś takim pomyśleć. Tak poza tym wszystko jest dobrze.

--- Koniec cytatu ---
Aha. <ignorant>
http://forum.tawerna-gothic.pl/index.php?action=downloads

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej