Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (54/69) > >>

Devristus Morii:

--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Znane jest to biuletynowi, że często jego autorom towarzyszy słomiany zapał. Cieszy mnie, że Ty nadal się trzymasz. Pokazywałeś komuś ten stary artykuł? Może zbyt rygorystycznie się oceniasz.

--- Koniec cytatu ---

Pokazywał mi i artykuł potrzebuje rozbudowania. Co do biuletynu to po moim ostatni egzaminie w tej sesji zamierzam przy współpracy z Nocturnem napisać zaległe artykuły, ale przedtem odezwę się do osób, które nie oddały.

Nocturn:

--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Znane jest to biuletynowi, że często jego autorom towarzyszy słomiany zapał.

--- Koniec cytatu ---

Słomiany zapał można łatwo wytłumaczyć. Napisanie artykułu jest pozornie proste. Problem pojawia się podczas jego pisania.

--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Pokazywałeś komuś ten stary artykuł? Może zbyt rygorystycznie się oceniasz.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Devristus w 07 Luty 2013, 17:09:18 ---Pokazywał mi i artykuł potrzebuje rozbudowania. Co do biuletynu to po moim ostatni egzaminie w tej sesji zamierzam przy współpracy z Nocturnem napisać zaległe artykuły, ale przedtem odezwę się do osób, które nie oddały.

--- Koniec cytatu ---

Decyzja obustronna. Artykuł napisałem zaraz po reaktywacji Biuletynu. Przemyślałem kilka kwestii i postanowiłem go poprawić. Pozostałe artykuły nadrobimy, jeśli zajdzie taka potrzeba.

Isentor:
Dobrze więc. Teraz pytanie z innej beczki. Zauważacie jakąś poprawę w działaniu forum?

Nocturn:
Owszem, forum bardzo przyspieszyło.

Nocturn:
Skoro Marant jest wizytówką TG, to może by go jakoś bardziej uwidocznić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej