Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Devristus Morii:
--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Znane jest to biuletynowi, że często jego autorom towarzyszy słomiany zapał. Cieszy mnie, że Ty nadal się trzymasz. Pokazywałeś komuś ten stary artykuł? Może zbyt rygorystycznie się oceniasz.
--- Koniec cytatu ---
Pokazywał mi i artykuł potrzebuje rozbudowania. Co do biuletynu to po moim ostatni egzaminie w tej sesji zamierzam przy współpracy z Nocturnem napisać zaległe artykuły, ale przedtem odezwę się do osób, które nie oddały.
Nocturn:
--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Znane jest to biuletynowi, że często jego autorom towarzyszy słomiany zapał.
--- Koniec cytatu ---
Słomiany zapał można łatwo wytłumaczyć. Napisanie artykułu jest pozornie proste. Problem pojawia się podczas jego pisania.
--- Cytat: Isentor w 06 Luty 2013, 23:11:06 ---Pokazywałeś komuś ten stary artykuł? Może zbyt rygorystycznie się oceniasz.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Devristus w 07 Luty 2013, 17:09:18 ---Pokazywał mi i artykuł potrzebuje rozbudowania. Co do biuletynu to po moim ostatni egzaminie w tej sesji zamierzam przy współpracy z Nocturnem napisać zaległe artykuły, ale przedtem odezwę się do osób, które nie oddały.
--- Koniec cytatu ---
Decyzja obustronna. Artykuł napisałem zaraz po reaktywacji Biuletynu. Przemyślałem kilka kwestii i postanowiłem go poprawić. Pozostałe artykuły nadrobimy, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Isentor:
Dobrze więc. Teraz pytanie z innej beczki. Zauważacie jakąś poprawę w działaniu forum?
Nocturn:
Owszem, forum bardzo przyspieszyło.
Nocturn:
Skoro Marant jest wizytówką TG, to może by go jakoś bardziej uwidocznić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej