Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (25/69) > >>

Robben:
Newsów jest mniej niż na innych serwisach, bo to kwestia czasu. Więcej czasu, więcej newsów. Mniej czasu, mniej newsów. Nie jestem wstanie pisać wszystkiego naraz, bo zajęłoby mi to pół dnia. Teraz jednak Arcania już właściwie jest i pojawi się sporo newsów, więc na pewno ktoś, kto miałby czas i chęci do pisania, by się przydał (jak na razie nikt w ekipie się nie pali do tego).

--- Cytat: Isentor w 11 Październik 2010, 12:20:03 ---Dodane. :)

--- Koniec cytatu ---
Jak to zrobiłeś? ^^

Isentor:

--- Cytat: Robben w 12 Październik 2010, 01:46:38 ---Jak to zrobiłeś? ^^

--- Koniec cytatu ---
Musiałem poświęcić kotka, ale dało radę.

Zależy bo nie zawsze o wszystkim piszemy. Tu nie chodzi o to by kopiować czysto newsy z niemieckich serwisów ale by przekazywać informacje. My tą informacje przekażemy w 1 newsie, czasem 3 informacje na raz. Inni mogą pisać osobne newsy. To różnie bywa. Liczy się przekazanie informacje a nie ilość newsów.

Altair:
Czego brakuje? Sensu.

A tak bardziej serio: aktywności, ale ty raczej chcesz rozwiązywać problemy, a nie znajdywać nowe, tak?

To nie wiem, ale ci powiem, że czegoś tu na pewno brakuje.

Mantos:

--- Cytat: Altair w 14 Październik 2010, 23:21:42 ---Czego brakuje? Sensu.

A tak bardziej serio: aktywności, ale ty raczej chcesz rozwiązywać problemy, a nie znajdywać nowe, tak?

--- Koniec cytatu ---

HA! No właśnie! Altair odkrył najważniejszy problem, dobrze żę wrócił bo nadal żylibyśmy w błogiej nieświadomości ;]

Isentor:

--- Cytat: Altair w 14 Październik 2010, 23:21:42 ---Czego brakuje? Sensu.

--- Koniec cytatu ---
Dwa rozczarowania i Arcania. Nic dziwnego, że gracze przerzucili się na Dragon Age, Fable czy inny tytuł cRPG.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej