Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Isentor:
--- Cytat: FraseR w 09 Październik 2010, 20:50:24 ---Moim zdaniem można by dodać wiele ciekawych tematów, ankiet etc. Aby zainteresowanie forum stało się większe.
--- Koniec cytatu ---
Np.? Trudno zdefiniować ciekawe, każdego interesuje co innego. Co byłoby ciekawe dla Ciebie?
Foltest:
Szczerze powiedziawszy to brakuje mi jakiegoś przycisku/odnośnika, który przenosiłby nas z Forum do Strony. Niby takie małe coś, a cieszyłoby i to bardzo ^^ Taka prywatna koncepcja.
Isentor:
--- Cytat: Foltest w 11 Październik 2010, 11:17:51 ---Szczerze powiedziawszy to brakuje mi jakiegoś przycisku/odnośnika, który przenosiłby nas z Forum do Strony. Niby takie małe coś, a cieszyłoby i to bardzo ^^ Taka prywatna koncepcja.
--- Koniec cytatu ---
Dodane. :)
Foltest:
W tym momencie uratowałeś więcej drzew, niż Greenpeace i WWF razem wzięte ;D
Mam jeszcze jedną drobną sugestię, może by zwerbować dodatkowych newsmanów? Jakoby nie patrzeć zostajemy(TG) trochę w tyle, za resztą serwisów. Co wy na to?
Isentor:
--- Cytat: Foltest w 11 Październik 2010, 21:52:15 ---Mam jeszcze jedną drobną sugestię, może by zwerbować dodatkowych newsmanów? Jakoby nie patrzeć zostajemy(TG) trochę w tyle, za resztą serwisów. Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Dziś 11, ostatni news z 10 października. Myślę, że jak na razie obecna ekipa wyrabia się z informowania o sprawach ważkich. Jeśli jednak ktoś wie więcej i ma aspiracje do pełnienia funkcji newsmana czemu nie. Zawsze można się zgłaszać do mnie na pw.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej