Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (3/69) > >>

TOOL:
Według mnie na Stronie brakuje więcej artykułów o Gothicu 3, na innych cały czas rośnie liczba takich artykułów. Natomiast chciałbym się poskarżyc na redaktorów którzy napisali artykuły apropo modyfikacji, ponieważ opisy tych wszystkich modyfiakcji są tak małe że nawet nie opłaca się ich otwierac, poza tym ten redkator mądrala dał  bardzo dużą czcinke żeby nie było że mało napisał, jakby było małą czcionką były by 3 linijki w arcie o Gothic Strike. Poza tym brak screenów i tam fajnie bym widział Solucje a nei gramolił się na Forum, czasami jak szybko czegoś potrzebuje nie lubie sie rejestrowac na Forum, bo to trochę czasu zajmuję.

A co do Forum to cały czas ukazuje mi się mi się błąd z napisaem: Too many connections czy jakos tak, jak pokaże mi się ponownie napewno dam screena, poza tym lepiej jakbyście załatwili sobie nowy serwer i dali teog shoutboxa, bo bez niego jest tak jakoś mdławo. Sorki że napisałem o  Forum ale trzeba było napisac.

Arkhan:

--- Cytuj ---Natomiast chciałbym się poskarżyc na redaktorów którzy napisali artykuły apropo modyfikacji, ponieważ opisy tych wszystkich modyfiakcji są tak małe że nawet nie opłaca się ich otwierac
--- Koniec cytatu ---

Zauważ że większość modyfikacji to krótkie historie opisujące danego bohatera i skrawek jego życia. Skoro modyfikacja jest na mniej niż dwie godziny to mamy się rozpisywać na pięć kartek A4 lub więcej?

--- Cytuj ---czasami jak szybko czegoś potrzebuje nie lubie sie rejestrowac na Forum, bo to trochę czasu zajmuję.
--- Koniec cytatu ---

Nikt nie będzie wszystkiego rzucał bo jesteś w potrzebie. Nie jesteś jeden w Polsce, który potrzebuje pomocy fachowej i szybkiej, i już niemów że rejestracja dużo czasu zajmuje, bo to kwestia wypełnienia paru pól i aktywacji linku poprzez emial. Swoją drogą idą błędy z rejestracją, ale myśle że w najbliższym czasie ten problem zostanie rozwiązany.

--- Cytuj ---A co do Forum to cały czas ukazuje mi się mi się błąd z napisaem: Too many connections czy jakos tak, jak pokaże mi się ponownie napewno dam screena, poza tym lepiej jakbyście załatwili sobie nowy serwer
--- Koniec cytatu ---

Nie tylko tobie. Nowy serwer to (oby) kwestia paru dni, ale to już wyjaśni IsentoR w odpowiednim czasie.

--- Cytuj --- i dali teog shoutboxa
--- Koniec cytatu ---

Poszukaj na forum, poza tym, jesteśmy szanującym się serwisem i nie będziemy dawali shoutbox'a tylko po to żeby jakiś bękart 12 letni w akcie zemsty za warna zaczął spamować. Od takiej gadaniny jest kanał irc, czat, czy komunikator internetowy.

Smoke:
Jak dla mnie potrzeba wam więcej artykułów.

Przy okazji pytanie, czy można zostać waszym redaktorem?
Lubię pisać texty i chętnie bym coś czasem skrobnął dla Tawerny :]
Przy okazji wypiszcie, jakie są wasze kryteria ;) pozdrawiam!

Zdunek:
mi brakuje na forum shoutboxa bo jednak takowy jest przydatny i moim zdaniem potrzebny do rozbudowy forum ...

rdr.:

--- Cytat: Zdunek ---mi brakuje na forum shoutboxa bo jednak takowy jest przydatny i moim zdaniem potrzebny do rozbudowy forum ...

--- Koniec cytatu ---

Zazwyczaj jestem w takiej sytuacji za wysłaniem PW, bądź edytowaniem posta, ale to mnie zaczyna już dobijać.
Klik!
Tu masz coś lepszego od SB. Dlaczego lepsze? Poszukaj na forum.    A że nikt tam nie wchodzi, to inna sprawa...
Jest to forum dotyczące strony, a nie forum, więc nie widzę większych powodów, aby pisać w tym temacie o SB, czy też innych rzeczach związanych z forum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej