Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Isentor:
Z tego co zauważyłem każdy chce nowego downloadu by nie skłamać ja również go pragnę...myśl o jego rozbudowie męczy mnie już od kilku miesięcy. Jednak na obecnym serwerze nie jest to zbytnio możliwe mam nadzieję, że na nowym serwie zostaną nam wreście udostępnione 5 GB na download. Osobiście myślałem bardziej nad rozbudowanym downloadem będącym osobną częścią portalu a nie integracją z forum czy stroną.
Sądzę, że takie rozwiązanie byłoby najlepsze ano dlatego iż łatwo w czymś takim pracować, umieszczać opisy, screeny itp. rzeczy. Wyglądało by to również bardzo przejrzyście i estetycznie. Jeśli chodziłoby o sam cms downloadu to jest takowych cała masa w internecie wystarczy przyswoić sobie jeden z nich i dostosować go do naszych wymagań.
P.S.
Pliki na stronie wrzucone są na FileFronta gdzie znajduje się nieco większa ilość naszych zasobów...http://hosted.filefront.com/TawernaGothic/
momo:
Mnie również brakuje większego downloadu, ale to mi aż tak strasznie nie przeszkadza. Chciałbym za to aby pojawiło się więcej artykułów o Gothic 3, bo chociaż nie mogę w niego zagrać, to chętnie bym sobie o nim poczytał. No ale jak napisał Ryder czasu brak, zostaje cierpliwie czekać.
Ret Sam:
Tak. Zdecydowanie brakuje tu obszernego Downaldu. Mi to nie przeszkadza, ale cóż... Downald napewno przyciągnął by jeszcze więcej userów.
Oczywiście przydałby się ciekawe ankiety. Można się dowiedzieć, co sądzimy o tej stronie..
Artykułów dotyczących Gothic'a III jest sporo, jednak mogło by być więcej. W końcu to Oficjalna polska strona.
Napalony zgłosiłem się do pisania artów do G2 jednak brak czasu...
Xingu:
Wszyscy opowiadają się za downloadem, ale spójrzmy na to szczerze.
Co może być w downloadzie do Gothica?
Kilka modów
Kilka bajerków jak sound tracki
No cóż krótko mówiąc jest tego nie wiele trzeba nieludzkiego wysiłku jeżeli chciało by się wielki obszerny download.
Pamiętajmy też że nie download świadczy o poziomie strony, najważniejsze żeby była często aktualizowana. Jak dla mnie nie ma problemów, i nie musi być zmian.
Thoro:
--- Cytuj --- Można się dowiedzieć, co sądzimy o tej stronie..
--- Koniec cytatu ---
Takowa ankieta już była... na samym początku funkcjonowania nowej tawerny. Niestety pewna grupa nastolatków z hormonami (niedoszli użytkownicy Nordmar.net), zaczęli notorycznie głosować na "nie" zmieniając przy tym swoje adresy IP.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej