Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tajemnice Ruin
Sado:
- Ja wyrucham dziewkę, umyję się i odpocznę. A kiedyś skopię ci dupę. - Dracon uśmiechnął się i odwrócił, po czym dodał - Ruszajcie dupę, idziemy do Setmre, żeby jej o wszystkim powiedzieć. A ja mam jeszcze pilne sprawy w oddziale.
Sirius:
-Owszem Sado, w oddziale szykuję się poważne zmiany. A ty Gordian, także masz przejść przemianę na wampira, czyż nie ? Nieważne, ruszamy do Setmre i dzielimy łupy
Sado:
- Zebraliśmy coś koło 5000 sztuk złota... Nie chcę trofeów, a do szczęścia potrzebne mi 1000 sztuk złota - Dracon zapalił papierosa i się zaciągnął - Wezmę tylko jednego patyka, reszta dla was, mi kasa nie jest zbyt potrzebna.
Gunses:
//Sado, ale to było ustalone na gg...
- Bywajcie więc - rzekł Wilkołak - Powodzenia i do rychłego spotkania!
Wyprawa Zakończona!
Gordian - 1400 sztuk złota (8x futro Mrocznego wilka 128x pazury Mrocznego wilka 64x kły Mrocznego wilka 2x skóra Wiłkołaka 4 l krwi Wilkołaka 1 skóra Tarlessa)
Nifrenithil - 1400 sztuk złota (6x skóra Wilkołaka 32x kły Wilkołaka 32x pazury Wilkołaka 20l krwi Wilkołaka 1x skóra Tarlessta 8x kieł Tarlessta 16x pazur Tarlessta)
Sirius - 1200 sztuk złota (16x futro Rotisha 32x oko Rotisha 64x kły Rotisha 1x skóra Sambira 8x pazury Sambira)
Sado - 1000 sztuk złota
//Talenty zostaną rozdane przez Elronda.
//Trofeami możecie się dowolnie wymieniać.
Elrond Ñoldor:
A oto po całodniowej robocie wystawiam wam talenty na jakie zasłużyliście:
Sado: 1 złoty (świetnie wszystko i w ogóle)
Nifrenithil: 1 srebrny (nie byłeś aktywny dostatecznie, oczywiście nie z twojej winy, ale nie ma że boli)
Sirius: 2 srebrne (może i byś dostał złoty ale było za dużo wydziwiania na które Gucio co chwile się uskarżał
Gordian: 1 złoty (u ciebie było również trochę wydziwiania i już chciałem dać Ci srebrnik, ale byłeś aktywny i ogólnie dobrze się wykazywałeś)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej