oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
, dopóki jeszcze tli się w was choć jedna Boska iskierka.
Założę się, że większość tutejszych ateistów jest taka sama.
A co z najwspanialszym Leninem, towarzyszu Kozlowie?
Nie jestem co prawda ateistą (bo ateizm to tylko chrześcijaństwo, ale z dupy strony), ale: nie.
Zdaje się, że nie żyje, Epikurze.
Bzdura! Towarzysz lenin wiecznie żyw!
W piatek miałem 1h czasu na mieście, postanowiłem połapać. Pod kościołem ewangelickim 3 wabiki odpalone siedzi 3 kolesi, w ciagu 15 min zebrało się z 20/30 osób, a jeden koleś zaczyna się wydzierać na kumpla. "PO CHUJ TO PIWO PIÂŁEÂŚ, POD GEMINI JEST ONYX, KURWA JA CHCE ONYXA 12 MIN MAMY! NIE MA SZANS KURWA PO CHUJ TO PIÂŁEÂŚ." xD
Zależy co się rozumie przez zwrot smutna historia. Jeśli chodzi o to, iż jest to smutne jako całokształt, to aż włos mi się jeży, lecz jeśli chodzi o to, że smutne jest istnienie takich osób jak z tej historii, to muszę się zgodzić z przedpiśćcą.
Ostatnio o ulewie dowiedziałem się, gdy poszedłęm na papierosa pod blok.
Kto się wybiera na światowe dni młodzieży? ^^. To atrakcja dla osób w takim wieku, dopóki jeszcze tli się w was choć jedna Boska iskierka.
Isentor: Nie przesadzaj. Na początku nie będzie bombowo. Zbyt duża ochrona. Dopiero po wszystkim, gdy czujność zmaleje, można się spodziewać czyjegoś wybuchowego temperamentu.
[pp:333 (1/2 Szatana)]