oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Isu, cierpliwość przystoi królom, niecierpliwość - prostakom.[Pozostało postów: 348]
#Brexit stał się faktem drodzy panowie. Nie jest to zbyt mądra decyzja Brytyjczyków, aczkolwiek każdy naród ma prawo do suwerenności. Faktem niestety jest, że Polska na tym ucierpi, bo nasza gospodarka jest oparta na pomocy finansowej z EU (w tym WB), a do tego GPW i inne giełdy światowe lecą na łeb na szyje.Co sądzicie?
Pierwszy i jedyny chyba?
Właściwie to jak mi się zdaje - nie jedyny. Ale z całą pewnością pierwszy i ostatni PRAWDZIWY. Co poczynam, Isentorze? Na pewno nie dzieci i chwała niech będzie Najwyższemu z tej okazji. A tak to - piszę. M.in. posty na forum, możliwe, że z przyczyn w pewien sposób nostalgicznych. Pomyślałem w tym momencie, że jak chcę jeszcze nabić ponad 300 postów, winienem skracać przekaz. [Pozostało postów: 346]
Bardzo ci musi zależeć na tych materiałach premium dostępnych jedynie dla weteranów.