oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
Nie oglądałem "ÂŚlubów panieńskich", a teraz mam wolną chatę do soboty. Mogę zatem pić piwko przed komputerem w domu. A jutro impreza.
Mnie zawsze śmieszy to, że polskie zwiastuny są lepiej wykonane od filmu, przez co go przerastają. Później wielkie zdziwienie jak ludziom się film nie spodobał, bo przez zwiastun zaczęli oczekiwać cudów.
Tak to jest. Zwiastun to jest zlepek tych najlepszych scen i ma wyglądać ładnie, oraz przyciągać ludzi do kin.
Hahuhuaha kochany Radom <3 Jako że niepodzielną władze tu trzymają poplecznicy Jarosława Jedynego, chcieli u nas wyjebać pomnik zdechłej pary prezydenckiej, zrobili jakiś nawet fanpejcz na fejsdzbuku, aż nagle wkurwiony lud Radomia wyszedł z własną inicjatywą. Postanowiono utworzyć Komitet budowy pomnika Sashy Grey w Radomiu. Pomysł młodzieży spodobał się niesamowicie i w ciągu pierwszych 24 godzin było już 2k lajków. Teraz po trzech dniach jest już 7k. Nawet Onet już coś skrobnał o tym Pozwolenia pewnie nei dostaną, ale jakby to machnąc na jakimś terenie prywatnym, dobrze widocznym..
Pozwolenia pewnie nei dostaną, ale jakby to machnąc na jakimś terenie prywatnym, dobrze widocznym..
Iskuu...https://picasaweb.google.com/lh/photo/owGaHkO0J8VtjfnWElwNhdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink(Zdjęcie zrobione w Grecji)