oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Tak się zaczyna ogania stron internet, że zamiast zwykłych userów wchodzą już tylko bywalcy i weterani z 4 rangami, ale nie o tym mowa.Chciałem się z wami pożegnać, zrobię to tutaj żeby nie robić jakiś bezsensownych wątków po forum. Spędziłem z wami fajne parę lat i nastał niestety koniec, powody trochę prywatne ale i każdemu znane. Nie potrafię się tutaj z kimś dogadać, zresztą ten ktoś i tak nie potrzebuje mojej pomocy, ma ogromne doświadczenie i sam sobie doskonale radzi ze wszystkim. Nie zamierzam też pracować sam, to prawda tutaj nie ma żadnej redakcji sam musiałem sobie ludzi kombinować ale to takie żale od całego świata i hejtowanie co nie?(Marant ważniejszy jest np. od tego żeby ludzie nas w Googlu mogli znaleźć). Było na prawdę fajnie zabawnie śmiesznie chciał bym Wam podziękować też za cierpliwość do mojej osoby np. Tobie Julianku albo Tobie Argusiu no i mój trollowy przyjaciel Koza. Nie będzie już raczej mnie na tematyce Gothic, gdyż zostało mi już tak na prawdę jedno forum tylko, a do niego raczej się nie wybieram, do pewnej osoby: Masz całe prawa autorskie na te artykuły rób z nimi co chcesz. Rzeczy w marancie poszły do Nifa więc nic nie dostaniecie To na tyle trzymajcie się i powodzenia.
Bardzo dobrze, że są burze. Burzo nakurwiaj. Btw. po co siedzisz na komputerze? Nie lepiej przystawić np. krzesło do biurka?
Der czilałten. Zajebiście się siedzi przy kompie, gdy tu nagle jak nie pierdolnie. ^^
A ja za chwilę lecę do Grecji. ÂŻegnam się z Wami na tydzień.
Bałtyk śmierdzi i jest brudny. Widziałem kilka razy. Dziękuję ale nie. Wolę jeziora
W sumie za 3 dni i tak by dostał.
Mam takie pytanie..Lepsze Technikum czy Liceum ?
Technikum. Bo przynajmniej masz już jakiś zawód po szkole, a na studia możesz iść bez problemu.
Ja jadę na Woodstock i lenie się w domu. Chciałbym gdzieś wyjechać, ale na to trzeba mieć kasę.