Coś się nam ostatnio namnożyło tej szlachty.
Tak się zaczyna ogania stron internet, że zamiast zwykłych userów wchodzą już tylko bywalcy i weterani z 4 rangami, ale nie o tym mowa.
Chciałem się z wami pożegnać, zrobię to tutaj żeby nie robić jakiś bezsensownych wątków po forum. Spędziłem z wami fajne parę lat i nastał niestety koniec, powody trochę prywatne ale i każdemu znane. Nie potrafię się tutaj z kimś dogadać, zresztą ten ktoś i tak nie potrzebuje mojej pomocy, ma ogromne doświadczenie i sam sobie doskonale radzi ze wszystkim. Nie zamierzam też pracować sam, to prawda tutaj nie ma żadnej redakcji sam musiałem sobie ludzi kombinować

ale to takie żale od całego świata i hejtowanie co nie?(Marant ważniejszy jest np. od tego żeby ludzie nas w Googlu mogli znaleźć).
Było na prawdę fajnie zabawnie

śmiesznie chciał bym Wam podziękować też za cierpliwość do mojej osoby np. Tobie Julianku albo Tobie Argusiu no i mój trollowy przyjaciel Koza. Nie będzie już raczej mnie na tematyce Gothic, gdyż zostało mi już tak na prawdę jedno forum tylko, a do niego raczej się nie wybieram, do pewnej osoby: Masz całe prawa autorskie na te artykuły rób z nimi co chcesz. Rzeczy w marancie poszły do Nifa więc nic nie dostaniecie
To na tyle trzymajcie się i powodzenia.