oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Masz to na wiki.
Grisiu, kiedy nauczysz się walczyć z napięciem seksualnym? Wyrzucenie Duffy'ego z avatara Ci nie służy.
Zdecydowanie, jeśli chodzi o sport, popieram koncepcje Griska.
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/SpikeO takieło coś mi chodzi... NPC z OV. OV nie istnieje. Jest zatrudniony w jakiejś innej organizacji? Czemu więc pisze, że w OV? Nie jest? Czemu w ogóle istnieje? Do tego, ktoś uaktualnia ostatnie wydarzenia ze strony głównej wiki? A swoją drogą, to byś mi mógł uprawnienia do Marantu przyznać, zobaczyłbym co i jak się kręci. :/
Zauważ, że na wiki są stare jak i nowe organizacje. Nie wszystkie są już grywalne co nie zmienia faktu, że NPC nadal w nich występują.
To zgłoś się w punkcie rekrutacyjnym.
Niepotrzebne trzymanie zaśmiecających staroci. :/
A bede ja miau swojom starom postać z majontkjem, tutuem i fogule?
Nie.
A co się z nią stało? ;/ Tytuł nadal mam jako nagroda w profilu. Baron tak sobie znika i nic? ;/ To jakiś spisek, Isq.
Tytuł Barona jest dożywotni dla konta. Postaciami można grać innymi. Nie pamiętam co fabularnie stało się z Tobą. Jak Cie nie było, a grałeś. To pewnie zostałeś wywalony podczas któregoś ze spisów aktywnych graczy. Możesz wtedy zacząć grę fabularnie Grisonem, ale z wyzerowanymi statystykami tzn. jako nowy gracz.
A u mnie na zadaniu Anims i Aharo czegoś się naćpali Widzą światła na polu ;O
Nifuś jest taki doświadczony życiowo, będę go prosił o rady następnym razem. Nie ma co jak ktoś ma tyle lat co on to się na życiu zna.