Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3929910 razy)

Description:

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #26420 dnia: 25 Kwiecień 2012, 17:13:52 »

Brawo Pienik! ÂŁadnie to przeczułeś! Coraz bardziej wierzę Ci na słowo.
Pieniczek, to człek małej wiary jest. :(

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26421 dnia: 25 Kwiecień 2012, 19:53:35 »
Djum zmienił avek? Ciekawe co wstawi po finałowym meczu ;p

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #26421 dnia: 25 Kwiecień 2012, 19:53:35 »

Offline stefan666

• Magnat
  • Reputacja: 1328
« Odpowiedź #26422 dnia: 25 Kwiecień 2012, 19:57:25 »
Tu nie chodzi o Finał i o Chelsea, tu chodzi o to że w finale nie ma Barcelony

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26423 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:05:28 »
Nie można by było dać znaczku barcy takiej w czerwonym przekreślonym kółku...

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26424 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:09:54 »
Jak ja kocham, gdy po wygranym meczu jakiejś drużyny, nagle wszyscy są kibicami tegoż teamu...

Offline stefan666

• Magnat
« Odpowiedź #26425 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:13:55 »
Jak ja kocham, gdy po wygranym meczu jakiejś drużyny, nagle wszyscy są kibicami tegoż teamu...

Pierdolisz głupoty tu nikt nie kibicuje Chelsea, ale Chelsea w tym meczu oznaczała Football i sprawiedliwość za to co jej zrobili w 2009 roku dlatego cała Anglia: Arsenal który nienawidzi Chelsea, United która bije się z nimi o mistrza trzymała wczoraj za nich kciuki, bo ich przeciwnikiem jest drużyna, która jest jedną z najlepszych na świecie to nie podlega komentarzowi niestety ta drużyna w tym najważniejszych meczach nie gra Fair dlatego kibice wielu klubów wczoraj trzymali kciuki za The Bluse. Nie zrozumiesz tego.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26426 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:15:15 »
Porozmawiajmy o czymś normalnym. O cyckach!

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26427 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:18:07 »
Pierdolisz głupoty tu nikt nie kibicuje Chelsea, ale Chelsea w tym meczu oznaczała Football i sprawiedliwość za to co jej zrobili w 2009 roku dlatego cała Anglia: Arsenal który nienawidzi Chelsea, United która bije się z nimi o mistrza trzymała wczoraj za nich kciuki, bo ich przeciwnikiem jest drużyna, która jest jedną z najlepszych na świecie to nie podlega komentarzowi niestety ta drużyna w tym najważniejszych meczach nie gra Fair dlatego kibice wielu klubów wczoraj trzymali kciuki za The Bluse. Nie zrozumiesz tego.
Tak, kurwa, nie zrozumiem tego, że nagle Polak staje się fanem jakieś obsranego teamu z Wysp, z którym nigdy nie miał i nie będzie miał nic wspólnego. Oczywiście najłatwiej powiedzieć, że pierdolę głupoty, bo przecież wy wszyscy święci, a ten nagły orgazm, bo Chelsea wygrało, to przypadek i każdy przecież zawsze im kibicował...
Gówno mnie obchodzi ten bełkot o smutnych, oszukiwanych kibicach, że drużyny kantują. Leję na to ciepłym moczem, jak już masz kibicować, to chociaż klubowi, z którym masz coś w wspólnego. Bo to ciągłe nakręcanie spirali: "Real ssie!" "A jednak Barca bardziej!' jest cokolwiek denne. Mam głęboko gdzieś wielkie hiszpańskie teamy.
« Ostatnia zmiana: 25 Kwiecień 2012, 20:20:13 wysłana przez Nif »

Offline stefan666

• Magnat
« Odpowiedź #26428 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:25:10 »
Jestem z Arsenalem od 2006 wspieram ten klub finansowo mam wszystkie koszulki domowe 2 razy byłem na ich stadionie nie przegapiłem żadnego meczu od 2 sezonów, nic mnie z tym klubem nie łączy. Uogólniasz nie każdy jest sezonowcem, i dalej nie rozumiesz czemu wszyscy byli wczoraj za Chelsea, oni im nie kibicują oni trzymali za nich kciuki tego jednego wieczoru, Jak twoja drużyna prowadziła by 1:1 Twój kapitan dostał by czerwoną kartkę za kopnięcie piłki po gwizdku to też wczoraj był byś za Chelsea. Oprócz tych klubów z Wysp, jestem Kibicem mojej lokalnej drużyny, są ostatni w tabeli za tydzień i tak pójdę na mecz, zaiste jestem sezonowcem.  Kibicuje klubowi który od 2004 nie wygrał ani 1 trofeum. Nie wiesz o czym mówisz.

Offline Mogul

• Weteran
  • Reputacja: 5863
  • Bu!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26429 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:29:25 »
Porozmawiajmy o czymś normalnym. O cyckach!

zostałeś niedopuszczalnie zlekceważony, Cycki zostały niedopuszczalnie zlekceważone ;[

Tak, kurwa, nie zrozumiem tego, że nagle Polak staje się fanem jakieś obsranego teamu z Wysp, z którym nigdy nie miał i nie będzie miał nic wspólnego. Oczywiście najłatwiej powiedzieć, że pierdolę głupoty, bo przecież wy wszyscy święci, a ten nagły orgazm, bo Chelsea wygrało, to przypadek i każdy przecież zawsze im kibicował...
Gówno mnie obchodzi ten bełkot o smutnych, oszukiwanych kibicach, że drużyny kantują. Leję na to ciepłym moczem, jak już masz kibicować, to chociaż klubowi, z którym masz coś w wspólnego. Bo to ciągłe nakręcanie spirali: "Real ssie!" "A jednak Barca bardziej!' jest cokolwiek denne. Mam głęboko gdzieś wielkie hiszpańskie teamy.

Nie jestem fanem żadnego z zespołu, raczej nie będę, ale bardzo mi się podobało to, jak wczoraj Chelsea zagrała. Zgadzam się jednak z tym co piszesz, zauważyłem, że dla większości dzieciaków tylko te dwie drużyny istnieją.

Jestem z Arsenalem od 2006 wspieram ten klub finansowo mam wszystkie koszulki domowe 2 razy byłem na ich stadionie nie przegapiłem żadnego meczu od 2 sezonów, nic mnie z tym klubem nie łączy. Uogólniasz nie każdy jest sezonowcem, i dalej nie rozumiesz czemu wszyscy byli wczoraj za Chelsea, oni im nie kibicują oni trzymali za nich kciuki tego jednego wieczoru, Jak twoja drużyna prowadziła by 1:1 Twój kapitan dostał by czerwoną kartkę za kopnięcie piłki po gwizdku to też wczoraj był byś za Chelsea. Oprócz tych klubów z Wysp, jestem Kibicem mojej lokalnej drużyny, są ostatni w tabeli za tydzień i tak pójdę na mecz, zaiste jestem sezonowcem.  Kibicuje klubowi który od 2004 nie wygrał ani 1 trofeum. Nie wiesz o czym mówisz.

Wyjątkowo zgadzam się z Pienikiem. Już napisałem dlaczego. Bardzo podobała mi się gra Chelsea, ale też nie oznacza, że jestem fanem. Jakoś duchem byłem za tą drużyną.

Offline Anv

• Weteran
  • Reputacja: 4143
  • I am Iron man.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26430 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:31:34 »
W całej tej oceikającej sportem dyskusji chciałbym sprostować.
Jak twoja drużyna prowadziła by 1:1

Nie da się prowadzić remisem. Chyba, że mowa o tym, że np. poprzedni mecz był zwycięski i dieki temu ta drużyna będzie miała więcej punktów.

A tak to: Glory, Glory MAN United :D

Offline stefan666

• Magnat
« Odpowiedź #26431 dnia: 25 Kwiecień 2012, 20:32:24 »
Chodziło o ligę mistrzów 1:1 bramka na wyjeździe daje w tym momencie awans była 67 minuta.

Btw. Wczoraj stowarzyszenie KIBICÓW The Reds który de facto mają Platinum Card na Old Trafford też kibicowali Chelsea, wszyscy stali się sezonowcami.
« Ostatnia zmiana: 25 Kwiecień 2012, 20:36:39 wysłana przez Pienik »

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26432 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:00:11 »
Nif'ciu. Czemu kiedy byłeś potulnym, miłym misiem, a teraz siedzisz i hejtujesz? ;/ Za późno na okres dojrzewania, za wcześnie na kłopoty z prostatą i wzwodem. Tak więc nie rozumiem. :[

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26433 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:04:02 »
Nif'ciu. Czemu kiedy byłeś potulnym, miłym misiem, a teraz siedzisz i hejtujesz? ;/ Za późno na okres dojrzewania, za wcześnie na kłopoty z prostatą i wzwodem. Tak więc nie rozumiem. :[
Ludzie mnie wkurwiają.

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26434 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:04:09 »
Sweet Nifuś : D

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26435 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:09:37 »
Ludzie mnie wkurwiają.
Tak więc nastąpiła swoista, mentalna defloracja i bariera oddzielająca młody nieskalany głupotą świata umysł została przebita. Teraz masz pełen obraz sytuacji i nie akceptujesz świata takim jakim jest. Zaś jedynym środkiem na jego podłe macki jest hejterstwo. Teraz rozumiem.

A tak btw. to kim był Julian przed zmianą nicku? ;/

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26436 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:13:24 »
A tak btw. to kim był Julian przed zmianą nicku? ;/
Na początku byłem n00bem o nicku Lee200. Do sierpnia 2011 byłem Skipperem. A od września jestem Julianem.

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #26437 dnia: 25 Kwiecień 2012, 21:17:53 »
Aha. Kojarzę.  :)

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!