oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Zginie w paszczy smoka najwyżej.
bo też jesteś śłiiitaśnym pokemonemchwal się dalej co dostałeś z egzaminu szóstoklasisty ;f
Ja sądzę, że dla nowego gracza MG organizacji, do której należy jest swego rodzaju mentorem.
Zgadzam się z Julianem. Od tego są Mg. A w ogóle, każdy musi przejść przez ten hejciak nasz! To nasz kształci!
Ja przeszedłem. Prawda, że akurat nie jechaliście po mnie zbyt mocno, ale przeszedłem. I chciałbym dodać kolejną ciekawostę (wcale się nie chwalę): To DZIĂKI MNIE on już nie wbija się każdemu n wyprawę. Powinniście być mi wdzięczni. I wcale się nie chwalę.
Tak tylko widzisz, nie każdy ma czas zajmować się organizacją, a w dodatku pisać poradniki na gg. Ludzie często wolą pytać potajemnie niż wywlekać sprawy publicznie i wychodzić na niedoinformowanych lub po prostu głupszych. Dlatego stworze temat ze spisem i kontaktem do mentorów w Marancie. Gracze będą mogli zadawać im pytania etc. Wezmę pod uwagę organizację i wskaże przywódców jako priorytet. Nie mniej jednak każdy inny, niekoniecznie MG jest mile widziany na takim stanowisku.p.s.Chęć zostania mentorem ślijcie mi na PW, tutaj, gdziekolwiek bym mógł to zauważyć.
Nie ma poprawiania w nieskończoność, spadłeś z konia przy dużej prędkości, sam to napisałeś. I niestety zabiłeś się gdyż przy upadku skręciłeś kark.