oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Muszę to odstawić, przeginam z witaminami. Dzisiaj przyjąłem z 800-900% dziennego zapotrzebowania na biotynę. Przy okazji przedawkowałem też witaminę B6, B1, C i coś tam jeszcze. Szczęście takie, że chyba ich nadmiar mi nie zaszkodzi. Bałbym się tylko o inne składniki.
Ja to bym się wcale nie zdziwił jakby Lilith okazała się multikontem Serka. Ach pro po tych brzydkich kobiet w Obku. Nie żebym coś nawiązywał. Ale w Skyrim jest już lepiej. Nie trzeba instalować 5 modów na poprawę facjat i włosów. Wystarczy tylko ten na cycki.
Znaczy wiecie, skoro jest się takim szczęśliwym i w ogóle pięknie, to po co się tym chwalić w internecie zupełnie nie znanym osobom? Bo mi to tak śmierdzi pierdoleniem bezpodstawnym i zmyślonym, że Ankh-Morpork w pełnym żarze tak nie capi :/
Po co wpieprzasz tyle witaminek?
Ja pierdole... ale ja was kocham... No normalnie kurwa zaraz rzygnę tęczą...kto to kurwa Serek? Zapytajcie Zeya albo Draga...I JA I KRASNOLUD MAMY CYCKI, A ZEYFAR NAS SÂŁYSZAÂŁ!!!!TAK!! NIE DOÂŚĂ ÂŻE MAMY CYCKI TO JESZCZE UMIEMY MĂWIĂ, ale pewnie zdaniem Iska to wada...
Zapytajcie Zeya albo Draga a dowiecie się, że...I JA I KRASNOLUD MAMY CYCKI,
Ja im nie powiem, gdyż lubię czerpać sadystyczną przyjemność z oglądania jak wiją się w niepewności.
I tak kończą naiwne istotki polegające na Dragu.
Ej no. Każdy tutaj wie jaki jestem
Ja pierdole... ale ja was kocham... No normalnie kurwa zaraz rzygnę tęczą...kto to kurwa Serek? Zapytajcie Zeya albo Draga a dowiecie się, że...I JA I KRASNOLUD MAMY CYCKI, A ZEYFAR NAS SÂŁYSZAÂŁ!!!!TAK!! NIE DOÂŚĂ ÂŻE MAMY CYCKI TO JESZCZE UMIEMY MĂWIĂ, ale pewnie zdaniem Iska to wada...
Ale niektórzy łudzą się, że bywasz inny. Masz przebłyski innymi słowy.
No. Mam przebłyski Ciemnej Strony. Bo tak naprawdę jestem dobry!
Ja wierze! Widziałem Lilith... troche.
kto to kurwa Serek?
TAK!! NIE DOÂŚĂ ÂŻE MAMY CYCKI TO JESZCZE UMIEMY MĂWIĂ, ale pewnie zdaniem Iska to wada...