oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
I teraz Sado powinien wparować do siedziby Bractwa, jako następstwa oddziału z tekstem spod swojego avka. Leżałbym i płakał ze śmiechu.
Ehh wpisałbym się później do marantu to może i mi by pozwolili wrócić ze starą postacią A tak trzeba było zaczynać od zera.
Aa, myślałem, że wracasz jako Dracon. Wtedy byłby full lans. Kasę zawsze można zdobyć. Ale skoro tak, to nie. Bo jak miałbym wracać to jednak cechy postaci wolałbym zachować. Zwykły wampir lub człowiek by już taki fajny nie był.
Niestety, Isu bezlitosny.
A jak fabularnie rozwiążesz to, że Ci Darial duszę podwędził? W Twojej historii nigdy obeznany nie byłem, ale pamiętam, że ją zabrał. Z ciekawości, ofc, pytam.
Bo twierdzi że to ni byłoby w porządku wobec nowych graczy. A coś w tym jest. Ważne że nasza historia nie zginęła i zawsze schlani w cztery dupy w "Obieżyświacie" możemy sobie wspominać jak to się dupska wrogów okopywało za starych dobrych czasów
Ja będę musiał jeszcze wybulić tysiączek za wskrzeszenie.
Taa... Iseq wbił mi sztylet w serce. Dosłownie.