oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
To zapakuj do telefonu. Też mam mało czasu, więc czytam z niego gdy kładę się spać, bądź jadę jakimś autobusem. Tylko, że tu lepiej mieć spory ekran.
Biblioteka miejska? Szkolna?
W takim razie Allegro, czy inne coś od kupowania książek, może empik i sobie wysyłkowo zamów. Osobiście nigdy tak nie robiłem, więc nie wiem, ale Dyum chyba tak.
Mi jak nie po drodze do biblioteki to pozostaje pdf. Mówisz że nie masz czasu na czytanie na kompie? Z książką zmarnujesz tyle samo.
Ale skąd wziąć kasę?
Ale skąd wziąć kasę?Mam szesnaście lat i brata z którym muszę dzielić kompa w stosunku 1:1. W dodatku moi rodzice twierdzą, że "życie mi minie przed komputerem" i ograniczają go mi jak mogą
Jak ja się cieszę, że moja siostra ma 5 lat a ja jestem dorosła...
Też tak mam, tyle, że mnie wszyscy traktują jak tatusia;/
Mój brat ma 5 lat, a ja 18 lat rocznikowo. Więc znam ten ból.
Mam rozumieć, że rubryczka "Wiek" w twoim profilu kłamie?
Kobiety często podają błędny wiek, po to żeby ukryć te prawdziwy
Najgorsze jest jednak to, że ja mimo wieku wyglądam dosyć poważnie, ale co zrobię, że uwielbiam nosić koszule, a nie cierpię dresów? No i gdy tak idę z nią np. z przedszkola do domu, to często spotykam się ze stwierdzeniami "jaka podobna do tatusia", co niestety nie jest w moim odczuciu takie cud miód.
Odmładzają się.
Miałam tak kiedyś, jak jeszcze mieszkałam w Krakowie. Teraz mieszkam na wsi i wszyscy się znają, więc nie mam tego problemu
Albo postarzają
U mnie niestety na odwrót. Ze wsi przeprowadziłem się do miasta. A po co?