oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Ty Zeyfikowi.
<delikatne ujmuje dłoń Lilith i całuje ją>Taki mój urok, nie można mnie lubić cały czas - często mi odbija
Nie chyba że obrazi Nudę Btw. Baz ze mnie dumny Blind Guardian w głośnikach sem posiadam.
To dlatego, że 6 lat dzieciństwa spędziłeś w wirującej pralce, żywiąc się jedynie chlorem i potem Zygmunta.
Co tam leci?
U mnie leci wybitna wręcz muzyka Two Steps from Hell! A uderzyć przy królu mnie nie wypada. Chcesz wrócić do przyjaciela w chatce?
<uśmiecha się uroczo> Taki już Twój urok... <powtórzyła z uśmiechem, dalej tuląc się do Gordzia i nie dając mu uciec>
Tak, tak a potem pantofel.
Chyba, że Adaś sprytnie sprowokuje Cię do niezbyt odpowiedniego zachowania w stosunku do króla lub do takiego, które Adaś odczyta jako próba ugodzenia w jestestwo miłościwie nam panującego i potem będzie się mógł tłumaczyć, może nawet zostanie nagrodzony!
Czym jeśli nie etykietą może się popisać moja postać? Poza tym jest spokojny jak oaza. Mścić się i torturować mogę w lochach Fortu. Tam nikt nie usłyszy jęków i modlitw ;>
Mścić się i torturować mogę w lochach Fortu. Tam nikt nie usłyszy jęków i modlitw ;>
W Szczelinie Nudy?
Lilith, czyżby Gordziu był wybranym?
Nie kurwa, tak tylko udaje. -,-