oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Widzę, że aby poprawić wszystkim użytkownikom humor, wystarczy pisać zgodnie z zasadami języka polskiego.
FUCK YEA ten post nie miał, ani jednego błędu!
Wiesz jak widzę to poprawie, ale wiesz czasami zauważam je dopiero po wysłaniu posta.
Adamusie, to pisz posty w Wordzie. To powinno rozwiązać twoje problemy. Zawsze myślałem, że przed "ani" stawiamy przecinek.I opcja modyfikuj nie gryzie.
Wiesz Julek to już za dużo roboty.
Ja też, mimo, że uczęszczam do klasy humanistycznej (gdzie teoretycznie interpunkcja i ortografia powinna być perfect, wiadomo polski rozszerzony etc).Czasami pomaga pisanie postów, a potem wrzucanie ich do Worda w celu sprawdzenia.FUCK YEA ten post nie miał, ani jednego błędu!
Wiem, sam na nią cierpię. Ale to nie jest powód, aby pisać posty z błędami. A z resztą, zaraz wyjdzie, że się czepiam młodego usera...
Dwa zbędne przecinki. ;]Ja za to jestem typowym ścisłowcem, ale przebywanie w towarzystwie grammar nazi robi swoje ;]