Pfff znowu Pudzian ,Pudzian ,Najman od każdego Polskiego sportowca który walczyłby dostałby a gadanie "cipa dla Pudziana nie dla ciebie" jest żałosne w chuj.
Skoro tak sądzisz. Jak się niby znasz, to chyba wiesz lepiej ode mnie...
A przekleństwa wydaje mi się, że dla szpanu, bo ich używasz niepotrzebnie (przyznaj się, że odgapiłeś od seraila

).
Powiedz mi że tylko sobie jaja robisz ,albo nie udam tego że nie widziałem ,ale z drugiej strony napisze. Leżał no i co? odpoczywał by był zmęczony nawet komentator to samo mówił co ja pisze ,jeżeli było by więcej rund by przegrał ,bo po pierwsze Japończyk nie był aż tak zmęczony jak Pudzian i walce w stójce by wygrał
Skoro Japończyk był od niego lepszy, to czemu tego nie pokazał od początku i go nie załatwił? (tak jak zrobił to Sylvia)
bo nie ukrywajmy Pudzian bić się nie umie jak ja oglądam te jego walki i mam beke w chuj jakie on zadaje ciosy ,ma mocne ,ale złe technicznie a technika to podstawa.
To że technika to podstawa to ja wiem, więc nie wiem po co mi to mówisz. Poza tym, kiedyś mówiłeś tak:
Ja oglądałem stawiałem na Pudziana ^^ ,dojebał pięknie ,prawdziwy majstersztyk! lata mistrza strongmen + karate robi swoje ;] Co do walki to trwała ona góra 25 sekund ;]
Teraz masz bekę, ale wcześniej go podziwiałeś.
Choćby to:
Pudzian przegrał! No, ale nic dziwnego, bo Pudzian machał się nogą, jak by był pijany
Powiedziałem to, bo przecież kilkakrotnie machał się nogą. Co zobaczyłeś w tym głupiego?
Ăwiczysz MMA?
Nie, a co to ma do rzeczy?
Ja nie kpie ,wręcz przeciwnie współczuje im ,po prostu wytłumacz się dlaczego jadłeś te koty ,przez to powódź jest? ;/
Widzę, że wy z Iskiem dobrzy koledzy. :lol: