Hohoho odezwał się idiota ,a już myślałem że się nie odezwie a tu proszę wyskoczył ^^ ...
A ja się cofnę trochę, bo właśnie ktoś tu udowodnił że jest debilem ^^ (taa, wiem że będzie chciał napisać że ja jestem debilem ;/)
Napisać po co ,przecież ty to już dawno udowodniłeś.
To ty sobie ubzdurałeś że świat się na ciebie uwziął, a ja wiem o co chodzi. Jak ktoś ci coś napisze to wpadasz w dziwny szał, co raczej nie jest normalne.
Normalne ok ,ale wole wpadać w szał ^^ niż podcinać sobie żyły jak ty to robisz.
"nie masz mózgu"? lol ostatni raz słyszałem to w zerówce, żałosne, jak zwykle jednak w twoim wykonaniu.
Zerówka hmmm ,przecież dalej do niej chodzisz.
Nie, Gordian tobie nie ustępuje.
Jeżeli tak twierdzisz ,ale dziwnym trafem ty mi ustępujesz.
Uważasz że nie ma poziomu idioty? ;/ W takim razie zgadzam się z tobą, w innym wypadku jest to twoja kolejna wypowiedź w stylu chyba ty...
Gdzie ty tu widzisz wypowiedź "chyba ty" a przy okazji okularki cza chyba zacząć nosić ponieważ gdzie napisałem że "nie ma poziomy idioty" ?? znów twoja bujna wyobraźnia się odezwała.
Podsumowując znowu potwierdzasz swoją głupotę. Aż żal to czytać (daruj sobie tekst w stylu "to nie czytaj")
Hahaha kto tu jest żałosny właśnie to widać ponieważ wiele razy to udowodniłeś i jeżeli mnie nazywasz "idiotą" to ty też nim jesteś ;] Ale próbuj dalej bo po mnie i tak to spływa ;] Oj Mantos dobry jesteś infi ,dobry ,dobry... ^^ ;]