A zdjęcie Siriusa chce ktoś?.A wiesz że przekazywanie zdjęć itp bez zgody właściciela jest karane?.
Według kodeksu postępowania cywilnego karalne jest wyłącznie publikowanie czyichś zdjęć szerszemu gronu odbiorców, a administracja Tawerny na takie praktyki nie zezwala.
Ale to moje prywatna sprawa a jak nie znasz co można a czego nie to przeczytaj konstytucje.
Lektura konstytucji, mój panie, to by się tobie przydała, coś widzę.
a przesyłanie zdjęć itp bez zgody właściciela też jest karane
A ja powtarzam, że jeśli Sirius skopiuje twoją fotografię z naszej-klasy i prześle jakiemuś znajomemu na gadu, to nie złamie prawa.
To licz się z tym że z owymi zdjęciami każdy może zrobić to co mu się żywnie podoba. Bo wtedy już nie masz kontroli nad nimi.
Nie, to co robi Nostress z Iskowymi fotami z NK podchodzi pod łamanie prawa cywilnego. ^^
następnym razem nie pisz do mnie w sprawach Marantu bo mi zaśmiecasz skrzynkę PW !
Dziecinada...
Hehehe dobre Isek
Cipolistwo.
Ba przecież widać że to ty taki jesteś.
Pojebaństwo.
Ej uważaj na słowa wieśniaku.
Twoja stara dawała dupy w Pekinie Chińczykom za ryż.
Pokurwienie.
Może i ze mnie jest troglodyta ale do ciebie wiele mi brakuje.
Dno.
Gdybym był twoim ojcem oddałbym bym Cie do domu dziecka lub twojej matce kazał zakopać cię żywcem i żebyś w końcu zdechną.
Debilizm.
Jak czytam posty niektórych ludzi, to uświadamiam sobie, że jestem normalny.
Prawda.
Elrond ty głupi chuju!
Każdy ci to powie ty skurwysynu!
Sprzedajesz się u pani Barbary!
Bo żeś chuj i cwel!
1 klasa podstawówki.
Isu, długo jeszcze mamy czekać zanim wlepisz mu bana?
Szkoda, że to nie jest moje multikonto. ;/
O bana to się nie martwcie ,a i dalej mi żeście nie powiedzieli czemu się mnie czepiacie?.
Nie wiem, czy wiesz, ale na themodders jest taka fajna tradycja, że jeśli ktoś się tam rejestruje, a potem łamie ogólnie przyjęte zasady/obraża "starych wyjadaczy" i ogólnie robi syf, to całe forum robi na niego nagonkę, tak że nie potrzebuje bana, bo sam spierdala z płaczem.
Po drugie, ten topic jest na spam
Ehmm, pozwól że zacytuję:
Ostatnio często dzieje się tutaj tak, że dyskutując w danym wątku (temat o Korei, patriotyzmie, czy też dyskusje teologiczne) po jakimś czasie zaczynamy offtop. Cóż możemy na to poradzić? Otóż, w tym temacie możemy porozmawiać ot tak, nie obawiając się, że dostaniemy ostrzeżenie za pisanie nie na temat. Cieszcie się userzy, ponieważ macie oto namiastkę Forum Weteranum.
Odpierdol się od Dilsharr'a bo to spoko ziomek!
Internetowa przyjaźń.
I tę piękne rozszczepione kopytka, krwistoczerwone oczy oraz zakręcone rogi, nie wspominając o rozszczepionym języczku....mmm
Trzeba wiedzieć, kiedy przestać.
A czemu ja Szlachty nie mam ;/ ?
Za pokurwienie pospolite nie dają.
Właśnie... Czemu wszyscy nowi u Wampirów się do mnie garną? Amen mi nawet dzisiaj do łóżka wlazł.

Do łóżka ci włażą?
Chyba przyszedł czas, aby powrócił wampir Serek do Marantu.
Tfu.. bo nam się tu moda na sukces robi. Nagle zaczeli sie wszyscy przepraszac, ale i tak jeden drugiego na boku zdradza z trzecim i przy okazji żeniąc się z czwartym.
Anv, nie pytam się ską wiesz, co się dzieje w Modzie na Sukces xDD
Cytując słowa Gruchy: "Ochujałaś?"
Pojedź po mnie! Chcę być twoją dziwką!!