No i nie da się normalnie prowadzić rozmowy ,bo zaraz Gris się wpieprzy i będzie gadał te swoje głupie,durne argumenty.
Albo mnie pamięć myli albo na twój temat to sie odezwałem może ze 2 razy w czasie całej "dyskusji" tak więc to chyba za mało aby mówić, że się "zaraz wpieprzam".
I weź nie zmyślał głupot bo już pisałem że nie wtrącam rodziny do kłótni i tego samego wymagam! i to nie ja zacząłem wtrącać rodzinę do kłótni !
Ostatnio? Nie, nie ty. Ale powiedzieć, że współczuje się czyjejś matce, a obrazić ją tak jak ty to zrobiłeś to dwie różne rzeczy.
I uważaj na słowa ,bo udajesz cwaniaka i ja kurwa nie jestem dresiarzem więc daruj sobie te pierdolenie głupot bo kurwa mam cie dosyć i tych twoich pierdół rozumiesz?
Nie twierdzę, że jesteś dresiarzem. Choć nieraz się zachowywałeś jak rasowy dres grożąc coraz to komuś o.O
a jak nie jesteś w stanie pojąc to nie bierz udziału w tej dyskusji!.
A rozmowa z tobą to nie zawsze dyskusja tylko często słuchanie bluzgów na poziomie chodnika i ławeczki pod blokiem.
Zamknij japę psie!
Sam widzisz...
Jeździłeś po mnie 
Czyli, że zemsta zza grobu?

Nie jeździłem (chyba ;/) tylko od zawsze twierdziłem, że Gunses ma na ciebie ciekawy wpływ

Tym bardziej się ucieszyłem, że w końcu pękła ci gdzieś żyłka i zdołałeś się w końcu na coś wkurwić i o tym napisać.
Gris, bo się pytałeś Folcia, czemu go wkurwiasz... Mam ci przypomnieć sytuacje z Igrzysk na marancie i to co potem na niego mówiliśmy?
No ;/ Ale to dziwne, że mi o tym nigdy nie powiedział tylko teraz "wybuchnął"

No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/
Ale za co ty miałbyś ją dostać?
Chodzi o podnóżek i te inne bajery? ;]
To było by dla ciebie śmieszne, gdybyś to ty nim był? ;/
Ale chyba zapomniałeś Guciu, że potem Foltest mówił podobnie o Anvie chociaż nie miał zbytnio ku temu powodów
Folciu przecież cię ubóstwiam

Reputek na zgodę...