Wiem. Btw nie licząc redakcji i moderatorów a samych weteranów, jeśli każdy z nich dałby te symboliczne 10 złoty. Mielibyśmy 300 złoty na opłacenie profesjonalnej firmy. Akurat tyle ile biorą, plus minus kilkanaście złotych.
Szlugi ograniczam, więc tą symboliczną dychę ci wyślę. Zresztą, myślę, że przyda się więcej cashu niż 300 złoty, bo z tego co pamiętam, to na drugą odsłonę TG miała być niespodzianka dla userów, a to też kosztuje trochę. ;/
Lol, co za sprzedawne dziwki, ty wiesz co wynika ze sprzedawania weteranum ;/ Radki...
Radek nie dostał weterana za kasę na serwa, tylko za pisanie zadań do Marantu, których to połowę podpisałem swoim nazwiskiem. xDD
Ale zgadzam się, myślę, że aby nie powtórzyć błędu z Radkiem, zanim ktoś dołączy, sprawa powinna być przedyskutowana w naszym gronie. Spójrzcie, gdyby tak było od początku, to bym do tej pory nie miała weterana!
A Isentorze jest taka idea. Na serwisie paranormalne.pl była taka rubryczka "sponsorzy" na stronie. Każdy kto wpłacił jakąś sumę na tamtejszy portal, czy to na serwer, czy na opłacenie grafików zostaje dopisany do tej rubryczki, zostaje mu zmieniona ranga na sponsora, która bodajże daje nieograniczoną skrzynkę PM i ładny kolorek... a na TG możnaby dodać jeszcze 100 reputka. ;]
Złamałoby takie coś regulamin gram.pl?