Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (191/6650) > >>

Elrond Ñoldor:
Nie możecie tego pierdolenia dojrzewających nastolatków załatwić na PW? Kultury trochę -,-

Mantos:
Kto to mówi ;/

Pabloo:
Siriusie no i chuj ci do tego ,po chuja się odzywasz ,dziwnym trafem "wkurwiania" by nie było gdyby Mentos się nie spiął.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---Mam, nie bój się.
--- Koniec cytatu ---
Czego mam się bać ;> ?? hahahaha ,nie pisz że ciebie hahahahaha xD ^^

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---To podaj przykład, zabawne jest to że mi wypominasz to co sam robisz ^^
--- Koniec cytatu ---
Najwyraźniej źle zrozumiałeś ,z kim bym się nie kłócił ty musisz się pojawić znikąd i robisz dokładnie to co ja ;] i to jest śmieszne ^^

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---"Bo tak i chuj"
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli tak myślisz.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---Aha, to dlaczego odpisujesz? Zaprzeczasz sam sobie
--- Koniec cytatu ---
Odpisuje ,mam prostą zasadę jeżeli ja rozpocząłem lub nie to i tak ostatnie zdanie należy do mnie.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---To że dostaniesz moderację i nie możesz pisać nie oznacza, że ustępujesz.
--- Koniec cytatu ---
Nie mieszaj moderacji bo jak widać brak ci argumentów ,a jeżeli tak bardzo ci zależy to moderacji nawet jak nie miałem to ustępowałem.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---Tak po prostu skomentowałem to że nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi, a teraz robisz to ponownie...
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko chce zrozumieć twoje myślenie.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---Jak zwykle gdy nie wiesz co napisać ;/ Dobrze, więc nie dyskutujmy, nie odpisuj
--- Koniec cytatu ---
Ja nie wiem co napisać nie rozśmieszaj mnie bardziej ,ale jeżeli tak bardzo ci zależy na tej jakże durnowatej dyskusji to nie odmówię.

Gordian Morii:

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:18:24 ---Jak zwykle gdy nie wiesz co napisać ;/ Dobrze, więc nie dyskutujmy, nie odpisuj

--- Koniec cytatu ---

Jak nie wie co napisać to napisze, że "ma z Ciebie beke hahahahahah."

Mantos:

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:38:44 ---Siriusie no i chuj ci do tego ,po chuja się odzywasz ,dziwnym trafem "wkurwiania" by nie było gdyby Mentos się nie spiął.
Czego mam się bać ;> ?? hahahaha ,nie pisz że ciebie hahahahaha xD ^^
Najwyraźniej źle zrozumiałeś ,z kim bym się nie kłócił ty musisz się pojawić znikąd i robisz dokładnie to co ja ;] i to jest śmieszne ^^
Jeżeli tak myślisz.
Odpisuje ,mam prostą zasadę jeżeli ja rozpocząłem lub nie to i tak ostatnie zdanie należy do mnie.
Nie mieszaj moderacji bo jak widać brak ci argumentów ,a jeżeli tak bardzo ci zależy to moderacji nawet jak nie miałem to ustępowałem.
Nie tylko chce zrozumieć twoje myślenie.
Ja nie wiem co napisać nie rozśmieszaj mnie bardziej ,ale jeżeli tak bardzo ci zależy na tej jakże durnowatej dyskusji to nie odmówię.

--- Koniec cytatu ---

facepalm

--- Cytat: Gordian w 10 Listopad 2009, 20:45:36 ---Jak nie wie co napisać to napisze, że "ma z Ciebie beke hahahahahah."

--- Koniec cytatu ---

No niestety ;/ ale i tak nic mu nie wytłumaczysz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej