Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (190/6650) > >>

Mantos:
facepalm

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Gdzie ty tu widzisz wypowiedź "chyba ty"
--- Koniec cytatu ---

Już na początku twojej wypowiedzi 

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Hohoho odezwał się idiota ,a już myślałem że się nie odezwie a tu proszę wyskoczył ^^ ...
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Napisać po co ,przecież ty to już dawno udowodniłeś.

--- Koniec cytatu ---

Napisz gdzie, ja tobie mogę dać przynajmniej pięć przykładów gdzie ty to robisz, a nawet wiele więcej

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Normalne ok ,ale wole wpadać w szał ^^ niż podcinać sobie żyły jak ty to robisz.

--- Koniec cytatu ---

Zabawne, nie, nie podcinam sobie żył, więc dlaczego tak piszesz? Aaa, tak, próbowałeś mi dowalić, jak zwykla z marnym skutkiem, bo bezpodstawnie.

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Zerówka hmmm ,przecież dalej do niej chodzisz.

--- Koniec cytatu ---

To samo co wyżej, dno

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---Jeżeli tak twierdzisz ,ale dziwnym trafem ty mi ustępujesz.

--- Koniec cytatu ---

Podaj przykład ;]

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 16:30:54 ---a przy okazji okularki cza chyba zacząć nosić ponieważ gdzie napisałem że "nie ma poziomy idioty" ?? znów twoja bujna wyobraźnia się odezwała.

--- Koniec cytatu ---

Zapamiętać, nie pisać zbyt trudnych zdań dla Proglana

--- Cytat: Proglanlink=topic=20916.msg176200#msg176200date=1257867054 ---Hahaha kto tu jest żałosny właśnie to widać ponieważ wiele razy to udowodniłeś i jeżeli mnie nazywasz "idiotą" to ty też nim jesteś ;] Ale próbuj dalej bo po mnie i tak to spływa ;] Oj Mantos dobry jesteś infi ,dobry ,dobry... ^^ ;]

--- Koniec cytatu ---

Mhm, nie no, ja nie widzę powodu żeby się przejąć tą opinią, bo przecież i tak jak zwykle nie masz żadnych argumentów ^^

--- Cytat: Isentor w 10 Listopad 2009, 16:57:18 ---Trzeba rozładować atmosferę. Cycki

--- Koniec cytatu ---

Jakieś żółte i małe, powiększałem, ale nadal płaskie ;/

Elrond Ñoldor:

Pabloo:
Powiedź szczerze Mantos czy ty na prawdę nie masz co robić?

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Już na początku twojej wypowiedzi
--- Koniec cytatu ---
o_O Wysil się bardziej.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Napisz gdzie, ja tobie mogę dać przynajmniej pięć przykładów gdzie ty to robisz, a nawet wiele więcej
--- Koniec cytatu ---
Jak to gdzie ,tam gdzie się ze mną kłócisz ;/

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Zabawne, nie, nie podcinam sobie żył, więc dlaczego tak piszesz? Aaa, tak, próbowałeś mi dowalić, jak zwykla z marnym skutkiem, bo bezpodstawnie
--- Koniec cytatu ---
Czym dowalić nie ,tak po prostu jest.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---To samo co wyżej, dno
--- Koniec cytatu ---
Może i dno ale taka prawda ;] lub może być tak że masz coś z głową nie po kolei ,ale już w to nie wnikam bo mnie to nie obchodzi.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Podaj przykład ;]
--- Koniec cytatu ---
Już napisałem tam gdzie ze mną się kłócisz ja tobie ustępuje ,nawet jak bardzo zaciekle bronie swoich racji ^^

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Zapamiętać, nie pisać zbyt trudnych zdań dla Proglana
--- Koniec cytatu ---
To samo co mi napisałeś "dno" wysil się ;]

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 19:44:36 ---Mhm, nie no, ja nie widzę powodu żeby się przejąć tą opinią, bo przecież i tak jak zwykle nie masz żadnych argumentów ^^
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy zauważyłeś ,ale napisałem że twoje zdanie mnie nie obchodzi do tego jesteś nikim a ja z człowiekiem który jest dla mnie nikim nie mam zamiaru "dyskutować"(jeżeli można aż tak to określić).

Sirius:
Stul pysk Proglan, zaczynasz ludzi wkurwiać...

Mantos:

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Powiedź szczerze Mantos czy ty na prawdę nie masz co robić?

--- Koniec cytatu ---

Mam, nie bój się.

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---o_O Wysil się bardziej.

--- Koniec cytatu ---

facepalm

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Jak to gdzie ,tam gdzie się ze mną kłócisz ;/

--- Koniec cytatu ---

To podaj przykład, zabawne jest to że mi wypominasz to co sam robisz ^^

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Czym dowalić nie ,tak po prostu jest.

--- Koniec cytatu ---

"Bo tak i chuj" facepalm

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Może i dno ale taka prawda ;] lub może być tak że masz coś z głową nie po kolei ,ale już w to nie wnikam bo mnie to nie obchodzi.
--- Koniec cytatu ---

Aha, to dlaczego odpisujesz? Zaprzeczasz sam sobie

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Już napisałem tam gdzie ze mną się kłócisz ja tobie ustępuje ,nawet jak bardzo zaciekle bronie swoich racji ^^
--- Koniec cytatu ---

To że dostaniesz moderację i nie możesz pisać nie oznacza, że ustępujesz.

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---To samo co mi napisałeś "dno" wysil się ;]
--- Koniec cytatu ---

Tak po prostu skomentowałem to że nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi, a teraz robisz to ponownie...

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:02:46 ---Nie wiem czy zauważyłeś ,ale napisałem że twoje zdanie mnie nie obchodzi do tego jesteś nikim a ja z człowiekiem który jest dla mnie nikim nie mam zamiaru "dyskutować"(jeżeli można aż tak to określić).

--- Koniec cytatu ---

Jak zwykle gdy nie wiesz co napisać ;/ Dobrze, więc nie dyskutujmy, nie odpisuj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej