Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (188/6650) > >>

Pabloo:
Hohoho odezwał się idiota ,a już myślałem że się nie odezwie a tu proszę wyskoczył ^^ ...

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---A ja się cofnę trochę, bo właśnie ktoś tu udowodnił że jest debilem ^^ (taa, wiem że będzie chciał napisać że ja jestem debilem ;/)
--- Koniec cytatu ---
Napisać po co ,przecież ty to już dawno udowodniłeś.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---To ty sobie ubzdurałeś że świat się na ciebie uwziął, a ja wiem o co chodzi. Jak ktoś ci coś napisze to wpadasz w dziwny szał, co raczej nie jest normalne.
--- Koniec cytatu ---
Normalne ok ,ale wole wpadać w szał ^^ niż podcinać sobie żyły jak ty to robisz.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---"nie masz mózgu"? lol ostatni raz słyszałem to w zerówce, żałosne, jak zwykle jednak w twoim wykonaniu.
--- Koniec cytatu ---

Zerówka hmmm ,przecież dalej do niej chodzisz.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---Nie, Gordian tobie nie ustępuje.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli tak twierdzisz ,ale dziwnym trafem ty mi ustępujesz.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---Uważasz że nie ma poziomu idioty? ;/ W takim razie zgadzam się z tobą, w innym wypadku jest to twoja kolejna wypowiedź w stylu chyba ty...
--- Koniec cytatu ---
Gdzie ty tu widzisz wypowiedź "chyba ty" a przy okazji okularki cza chyba zacząć nosić ponieważ gdzie napisałem że "nie ma poziomy idioty" ?? znów twoja bujna wyobraźnia się odezwała.

--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 13:41:44 ---Podsumowując znowu potwierdzasz swoją głupotę. Aż żal to czytać (daruj sobie tekst w stylu "to nie czytaj")
--- Koniec cytatu ---
Hahaha kto tu jest żałosny właśnie to widać ponieważ wiele razy to udowodniłeś i jeżeli mnie nazywasz "idiotą" to ty też nim jesteś ;] Ale próbuj dalej bo po mnie i tak to spływa ;] Oj Mantos dobry jesteś infi ,dobry ,dobry... ^^ ;]

Sirius:
SHUT THE FUCK UP!

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---Gdzie ty tu widzisz wypowiedź "chyba ty" a przy okazji okularki cza chyba zacząć nosić ponieważ gdzie napisałem że "nie ma poziomy idioty" ?? znów twoja bujna wyobraźnia się odezwała.
--- Koniec cytatu ---

I odpierdolić się od okularów.

Isentor:
Trzeba rozładować atmosferę. Cycki

Elrond Ñoldor:
łooooo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej