Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (187/6650) > >>

Elrond Ñoldor:
Tak! A w Risenie one wszystkie mają takie duże, ale oklapnięte. Psuje to efekt :/

Isentor:
I są ubrane. facepalm

Elrond Ñoldor:
I mają taki dziwny cukierkowy kształt twarzy, znaczy te które powinny być "piękne" facepalm

Sirius:
:/

Przekonaliście mnie, mimo szczerej chęci dowalenia pewnej osobie, zagłosuję na Wiedźmina :[

Mantos:
A ja się cofnę trochę, bo właśnie ktoś tu udowodnił że jest debilem ^^ (taa, wiem że będzie chciał napisać że ja jestem debilem ;/)

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 14:02:18 ---Za przeproszeniem gówno wiesz że tak powiem ,a jak się nie wie o co chodzi to się nie odzywa ,niestety tego też nie rozumiesz a szkoda ;/

--- Koniec cytatu ---

To ty sobie ubzdurałeś że świat się na ciebie uwziął, a ja wiem o co chodzi. Jak ktoś ci coś napisze to wpadasz w dziwny szał, co raczej nie jest normalne.

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 13:01:51 ---Może dalej się nie skapnąłeś bo nie masz mózgu ,ale z tobą nie chce dyskutować bo dla mnie jesteś nikim ,niestety dalej muszę to powtarzać bo nie rozumie.

--- Koniec cytatu ---

"nie masz mózgu"? lol ostatni raz słyszałem to w zerówce, żałosne, jak zwykle jednak w twoim wykonaniu.

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 13:01:51 ---Co ty nie powiesz ,przy tobie wymięka nawet człowiek upośledzony.

--- Koniec cytatu ---

Nie, Gordian tobie nie ustępuje.

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 14:02:18 ---Niestety ty nie masz tego poziomu ;/

--- Koniec cytatu ---

Uważasz że nie ma poziomu idioty? ;/ W takim razie zgadzam się z tobą, w innym wypadku jest to twoja kolejna wypowiedź w stylu chyba ty...

Podsumowując znowu potwierdzasz swoją głupotę. Aż żal to czytać (daruj sobie tekst w stylu "to nie czytaj")

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej