Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (185/6650) > >>

Elrond Ñoldor:
W takim razie wszem i wobec pragnę ci ogłosić że Gordian nie ma tego na myśli, wiec twoja "zaczepka" również nie ma sensu :/ bo sam ją sobie stwarzasz.

Gordian Morii:

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 13:01:51 ---A może byś w końcu zakończył ten temat?

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem zabrakło Ci argumentów. Skoro tak to nie czuję żadnej potrzeby żebyś mi odpowiadał. A, że forum jest stworzone do dyskusji to może ktoś inny, ktoś na poziomie porozmawia ze mną o tym.

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 13:01:51 ---Może dalej się nie skapnąłeś bo nie masz mózgu.

--- Koniec cytatu ---

To podchodzi pod obrazę użytkownika. Więc, że tak powiem licz się z tym co piszesz, bo za chwilę będziesz mówił, że ty jesteś niewinny a świat się na Ciebie uwziął.

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 13:54:22 ---Rozumiem zabrakło Ci argumentów. Skoro tak to nie czuję żadnej potrzeby żebyś mi odpowiadał.
--- Koniec cytatu ---
A skąd że znowu ,przecież nie raz ci pisałem że nie mam zamiaru z tobą dyskutować wiec rozumiesz to czy nie?

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 13:54:22 ---A, że forum jest stworzone do dyskusji to może ktoś inny, ktoś na poziomie porozmawia ze mną o tym.
--- Koniec cytatu ---
Niestety ty nie masz tego poziomu ;/

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 13:54:22 ---bo za chwilę będziesz mówił, że ty jesteś niewinny a świat się na Ciebie uwziął.
--- Koniec cytatu ---
Za przeproszeniem gówno wiesz że tak powiem ,a jak się nie wie o co chodzi to się nie odzywa ,niestety tego też nie rozumiesz a szkoda ;/

Isentor:
A ja wiem co ma Wiedźmin czego nie ma Risen. :-\

Pabloo:

--- Cytat: Isentor w 09 Listopad 2009, 15:03:10 ---A ja wiem co ma Wiedźmin czego nie ma Risen. :-\
--- Koniec cytatu ---
To napisz ,bo może zapomniałem napisać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej