Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (184/6650) > >>

Sirius:
Iska lepsza... -.-

Gordian Morii:
Przenoszę się z odpowiedzią do Offtopicu bo nie chcę, zaśmiecać tematu Risen

--- Cytat: Proglan w 08 Listopad 2009, 20:14:13 ---Za Gothic 3 to nie stawiło się dużo osób nawet fani serii Gothic jak za Wiedźminem( w tym też ja)
--- Koniec cytatu ---

o.O? Napisz po polsku wtedy będziemy dyskutować, bo nie mam zamiaru domyślać się cóż to za super argument zrodził się w twym umyśle...

--- Cytat: Proglan w 08 Listopad 2009, 20:14:13 ---po drugie żeś palnął głupotę ,to że jestem fanem serii Gothic to muszę mieć sentyment do Risena?(...)Risena darze trochę sentymentem
--- Koniec cytatu ---

Trochę sobie zaprzeczasz w tej krótkiej jakże błyskotliwej odpowiedzi...

--- Cytat: Proglan w 08 Listopad 2009, 20:14:13 ---A co tu mi zabronisz? ,po drugie nie masz prawa żeby mnie wykluczyć z tego forum więc liż ogórka.
--- Koniec cytatu ---

A w którym miejscu ja Ci zabraniam? To była rada, jakbyś chciał się dowiedzieć...
A to "liż ogórka" to mnie rozwaliło już głupszego sformułowania nie widziałem w życiu. Gratuluję kunsztu słownictwa. Nawet Rychu przy tobie wymięka:/

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 12:05:16 ---Przenoszę się z odpowiedzią do Offtopicu bo nie chcę, zaśmiecać tematu Risen
--- Koniec cytatu ---
A może byś w końcu zakończył ten temat?

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 12:05:16 ---o.O? Napisz po polsku wtedy będziemy dyskutować, bo nie mam zamiaru domyślać się cóż to za super argument zrodził się w twym umyśle...
--- Koniec cytatu ---
Może dalej się nie skapnąłeś bo nie masz mózgu ,ale z tobą nie chce dyskutować bo dla mnie jesteś nikim ,niestety dalej muszę to powtarzać bo nie rozumie.

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 12:05:16 ---Trochę sobie zaprzeczasz w tej krótkiej jakże błyskotliwej odpowiedzi...
--- Koniec cytatu ---
Zaprzeczam ok ,ale wole zaprzeczać niż pierdolić głupoty w stylu "ten kto nie lubi Risena to nie jest fanem Gothica".

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 12:05:16 ---A w którym miejscu ja Ci zabraniam? To była rada, jakbyś chciał się dowiedzieć...
--- Koniec cytatu ---
Twoje rady mnie gówno obchodzą to już ci dawno udowodniłem wiec dlaczego dalej próbujesz? czyżbyś tego nie rozumiał? to poproś Mamę żeby ci to wytłumaczyła.

--- Cytat: Gordian w 09 Listopad 2009, 12:05:16 ---A to "liż ogórka" to mnie rozwaliło już głupszego sformułowania nie widziałem w życiu. Gratuluję kunsztu słownictwa. Nawet Rychu przy tobie wymięka:/
--- Koniec cytatu ---
Co ty nie powiesz ,przy tobie wymięka nawet człowiek upośledzony.

Acha i zajrzyj do tematu Risen vs Wiedźmin bo jak co ,ale coś nie widać tych fanów Risena.

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---"ten kto nie lubi Risena to nie jest fanem Gothica".
--- Koniec cytatu ---

Proszę, znajdź mi te słowa w którymś poście Gordiana...

--- Cytuj ---Acha i zajrzyj do tematu Risen vs Wiedźmin bo jak co ,ale coś nie widać tych fanów Risena.
--- Koniec cytatu ---

Też prawda, twórca tematu się wypowiedział i definitywnie przechylił szale zwycięstwa na rzecz Wiedźmina -,- Risen jest już na straconej pozycji, nie ma co.

Pabloo:

--- Cytat: Elrond w 09 Listopad 2009, 13:09:15 ---Proszę, znajdź mi te słowa w którymś poście Gordiana...
--- Koniec cytatu ---
Ja tak to odbieram i do tego mam wrażenie że Gordian szuka zaczepki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej