Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Pabloo:
--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---Ostatnio? Nie, nie ty. Ale powiedzieć, że współczuje się czyjejś matce, a obrazić ją tak jak ty to zrobiłeś to dwie różne rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Czułem się tymi słowami urażony wiec się nie dziw!.
--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---Nie twierdzę, że jesteś dresiarzem. Choć nieraz się zachowywałeś jak rasowy dres grożąc coraz to komuś o.O
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko dresy komuś grożą ,wiec nie porównuj mnie do nich ;/
--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---A rozmowa z tobą to nie zawsze dyskusja tylko często słuchanie bluzgów na poziomie chodnika i ławeczki pod blokiem.
--- Koniec cytatu ---
Uważaj na słowa! cwaniaczku ,bo nie wiesz chyba co ty gadasz.
--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---Sam widzisz...
--- Koniec cytatu ---
Ja pierwszy nie zacząłem.
Anv:
Bo to Guciu zboczenie rasowe jest. My fFaMpIrKi JuSh TaK mAmY.
Gordian Morii:
--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:40:07 ---O.o Po Anvie? Chyba po Gordianie. Nie powiedziałem Ci bo ja z natury spokojny człowiek jestem, ale jak się wkurwię, to różnie bywa. Dobrze Grisek ;*
Nie miałem na myśli jego ;p
--- Koniec cytatu ---
Jak po Gordianie? Przecież ja się z tobą nigdy nie kłóciłem:/ Była tam jakaś sprzeczka na tle rasowym ale zaraz się pogodziliśmy więc chyba sprawy nie było. A przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jak wy już takie głupotki chcecie rozpamiętywać to jeżeli kogoś uraziłem to na prawdę przepraszam.
Foltest:
--- Cytat: Gordian w 31 Sierpień 2009, 18:43:10 ---Jak po Gordianie? Przecież ja się z tobą nigdy nie kłóciłem przecież:/ Była tam jakaś sprzeczka na tle rasowym ale zaraz się pogodziliśmy więc chyba sprawy nie było.
--- Koniec cytatu ---
Tak, jeśli Cię uraziłem przepraszam.
Anvini, uraziłem Cię?
Grison:
--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:40:07 ---O.o Po Anvie? Chyba po Gordianie.
--- Koniec cytatu ---
Po Anvie ;/
--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:40:07 ---Nie miałem na myśli jego ;p
--- Koniec cytatu ---
No, no ;>
--- Cytuj ---Uważaj na słowa! cwaniaczku ,bo nie wiesz chyba co ty gadasz.
--- Koniec cytatu ---
Co jak co ale cwaniaczkiem to raczej nie jestem i się za takiego nie uważam. Piszę tylko to co widzę. A skoro ty sam nie spostrzegasz jak ostrymi słowami znieważasz każdego z osobna to przykro mi ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej